3/16/2014

weekend

No jopas taas vierähti viikonloppu kovaa vauhtia! Mun piti nyt ihan alkaa miettimään, että mihin kaikkeen se aika oikein upposi, mitä mä oon edes tehnyt? Eikun joo, perjantaina vieteltiin mikon kanssa ihan rauhallinen ilta meillä ja lauantaina nähtiin illalla kavereita! Tänään oon vaan laiskotellut ja käynyt salilla, enimmäkseen laiskotellut ja jättänyt kaikki suunnitellut työt tekemättä, eiks se niin oo, ettei turhaa stressii. Nojoo, juttu ei luista joten siirrytään kuviin.
IMG_9874
...Ei luistanut kyllä niiden asujenkaan kuvaaminen. Nää oli ainoot kuvat jotka ei ollut heilahtaneita tai sumeita tai en ollut oudossa asennossa. Nääkin on lähes samanlaiset, hyvähyvä. Ehkä yritän ens viikolla panostaa asukuviin noiden kenkuleiden kanssa!
IMG_9985 idkuva IMG_9992
Ainiin ja lauantaina aamupäivästä lähdettiin keilaamaan pitkästä aikaa! Kaikilla muilla tais olla taidot ruostuneet paitsi mulla, haha. Mikko ainakin kiros pelin maan tasalle, kun hävis mulle 100-0. Keilailun jälkeen käytiin täyttämässä masut amarillossa, meillä on aina tapana käydä keilaamisen jälkeen tuolla kyseisessä paikassa!
IMG_9966
Mä oon jo viime syksystä asti miettinyt kielimatkaa ja nyt ihan viimetipassa me saatiin mulle varattua se EF:n kautta ja mä lähden Englantiin. Tästä aiheesta varmaan lisää myöhemmin!
1908244_10152503803064863_672749523_n
Mä kyllästyin mun huoneen telkkariin, kun mä en sitä koskaan katsonut joten vein sen varastoon ja sain ton telkkarin alla olleen pöydän muihin käyttötarkoituksiin! Toi on niin kätevä puoliks tossa sängynpäällä, hyvä katsoa sarjoja ja tosi hyvä kans meikata! Mä muutenkin joka aamu meikkaan sängyllä istuen niin toi pöytä ja uus peili helpottaa asiaa kummasti.

Hyi mulla on taas huomenna hammaslääkäri ja pelottaa jo valmiiks. Tää hammaslääkäri on jo kolmas tän vuoden puolella...ottavat mulle vissiin loppukirin ennenkun täytän 18 ja hammaslääkäristä tulee maksullinen. Joo mut hei nyt on mulla jo kiire unimaailmaan, heissulivei ja kuullaan taas!

8 kommenttia :

 1. itekki haluaisin päästä kielimatkalle:) oli kiva postaus:)!

  VastaaPoista
 2. Oi, itekki lähen EF kielimatkalle kesällä ja ootan sitä jo iha hulluna! :D lähetkö minkä tyyppiselle kurssille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin mäkin!! Mä lähen international kurssille :-)

   Poista
 3. Minkä hintasta keilaus on siellä päin ? :) Pääkaupunkiseudulla keilaus on ihan järjettömän kallista, jonka takia keilaamassa ei tuu käytyä kovin usein :/

  http://nelliuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan se täällä jotain 8e tunti:-) en mee vannomaan!

   Poista
 4. http://holyfacepalm.blogspot.fi/2014/03/linkkaa-bloogisi-suosikit.html

  hei käy kurkkaan toi postaus sieltä nimittäin löytyy mainintaa sun blogista! :-)

  VastaaPoista