3/19/2014

puhelin räpsyjä

Millonhan viimeeks oon tehnyt postauksen puhlimen kuvilla, noh siitä on ainakin jonkin näköinen pieni ikuisuus aikaa, joten tää tuli nyt hyvään saumaan kameran muistikortin ammottaessa tyhjyyttä. Mulla olis kuvia ties kuinka paljon puhelimessa joita olis täällä tarkoitus julkaista, mutta jos mä viimesen kahden kuukauden ajalta tungen tähän puhelin räpsyjä niin sitä sais jokusen tovin katsella ja ihmetellä. Elikkä tällä kertaa ihan vaan pieni kuvapläjäys.
Collage
1. Maailman parasta jäätelöä! Maapähkinävoi on vaan jotain niin hyvää.
2. Jonkun aamun laiskaa ja hidasta meikkailua ja selvästikin kuvien ottamista.
3. Mikon kanssa kaupungille lähdössä!
4. Viimeviikon tiistain asua.
idkuva
1. Tää kuva tais mennä jollekin kamulle, kun oli niinkin ilmoitusluontoinen asia, että ostin uudet arskat!
2. Mä en oikein ikinä ihastu hajuvesiin, koska käyn niitä niin harvoin tuoksuttelemassa, mutta tähän rakastuin syvästi ja musta toi tuoksu oli ihanan keväinen!
3. Mun ja iinan lemppari popot.
4. Hellouuu minä vaaan!

Tässä nyt oli tällänen pikanen sekalainen moikkaus. Mulla on tällä niin kiirettä arkena, että kuvien otot meinaa vähän jäädä tärkeysjärjestyksessä viimeiseksi. Esimerkiksi tänään menin kahdeksaan kouluun minkä jälkeen kolmeksi tunniksi töihin ja sieltä suoraan tanssi treeneihin ja kymmeneltä illalla olin kotona. Lähes joka arki-ilta mulla menee ton kaavan mukaan ilman tota tanssia, sillä se on vaan keskiviikkoisin, mutta muuten. Tää onneks helpottaa kohta, kun on koeviikko ja jakso vaihtuu vähän löysempään niin jää aikaa kuvailuunkin! Nyt mulla olis vielä vähän enkun juttuja tekemättä huomiseksi, eli yritän niistäkin selvitä ennenkun on nukkumaan käytävä. Yritetään viimeistään viikonloppuna treffailla!

4 kommenttia :

 1. Missä oot töissä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Finnacta Oy:llä puhelinmyyjänä nyt tän kevään ajan :-)

   Poista
 2. Oot ihan super kaunis ja tämmöset puhelinpostaukset on just kivoja!

  VastaaPoista