3/13/2014

air max thea ♥

Mulle yks kevään merkeistä on se, että keväällä teiden sulattua saa jalkojen alle uudet popot! Viime vuonna ne oli mulla vansit ja tänä vuonna viimesyksystä asti himoitut air max theat. Niinkun sanoin niin mä ensin ajattelin ostavani valkeet tai mustat, mutta loppujenlopuksi huomasin, että mun kaikki kengät on joko valkee, harmaa, musta väriskaalaa. Eli nää väripilkut on paljon kivempi vaihtoehto mun makuun. Mä en kuitenkaan halunnut mitään pinkkipinkkejä, vaan toi väri on enemmänkin purppura mun mielestä! täältä näkee kengän värin ehkä vähän paremmin. 
IMG_9824IMG_9836
Mulla kävi näiden kenkien kanssa tosi hyvä tuuri, sillä mä maanantaina löysin noi netistä (joltain sivulta, oisko ollut junkyard) ja lähetin niistä kuvan mun poikaystävälle ja kerroin kuinka ihastuin juurikin tohon väriin. Seuraavana päivänä Mikko sitten laittoi kuvan noista, että noita oli tullut stadiumiin ihan vasta! No mä sitten kiidin samantien sinne ja laitoin ne onnellisena heti varaukseen. Mä pääsinkin jo tänään käyttämään noita koulussa ja on noi kyllä ihan superhyvät kävellä, tietysti näin alkuun vähän hiertää, mutta sehän uusiin kenkiin kuuluukin!idkuvaIMG_9835


Mitäs te näistä ootte mieltä, onks teihinkin iskenyt air max kuume?

30 kommenttia :

 1. Muhun ei oo iskeny. Näyttää must tosi tyhmältä jossain normiasussa tommoset urheilukengät..

  VastaaPoista
 2. kattelin just ite noita stadiumissa, noi on ihanan pirtsakat!!:-)

  VastaaPoista
 3. Nää aika rumat, ei iske muhun ollenkaan.

  VastaaPoista
 4. Ihan älyttömän hienot!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nää selvästikin jakaa mielipiteitä :-)

   Poista
 5. Musta noi sopii salille ja liikkatunneille mutta tommoset paksupohjaset ei soi arki käyttöön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa kun noiden luokitus on juurikin tennarit eikä niinkään urheilukenkä, mutta tietysti salillakin menee! Mä rakastan näitä juurikin arki käytössä!

   Poista
 6. Hauskaa lukee kui tommoset urheilullisemmat kengät arkikäytössä jakaa mielipiteitä :D Ite ehdottomasti kannatan ja noi on ihan sika siistit! Omalla kohalla iski ne niket freet siun niissä matkakuvissa peruskäytössä niin syvästi, että keväällä hain omat vaaleensiniset kotiin ja ne menee kanssa arkikäytössä :) Ootan innolla asuja mihi oot nää yhistäny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hauska kuulla, että tykästyit niihin mun kuvista! ja oii ne vaaleensiniset free runit on kanssa ihanat :-)! Mä varmaan tän viikonlopun aikana lisäilenkin kuvia missä näkyy noi air maxit jalassa:-)

   Poista
 7. Juntti style; kaupungilla lenkkareissa :D sen on näköset ainaki. Todennäkösesti tykkäät niistä vaan siks et ne nyt sattuu olee muodissa. Paljo maksoit noista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi ei nimenomaan ole lenkkarit. Ja suurimmasta osasta noi tuntuu varmaan vielä oudolta ja oudon näköseltä, kun tää buumi on vasta aluillaan meidän pikku suomessa:-) Ja jep yleisesti niihin tulee tykästyttyä sillon, kun jokin on muodissa, kun silmä niihin tottuu. Sama asia koskee myös vaatteitakin! Noiden hinta on n.130e.

   Poista
 8. noi on niin coolit! Kaikilla on tollaset jalassa suuremmissa kaupungeissa, tukholmassakin ihan kaikilla on noi, minäkin haluun:)

  VastaaPoista
 9. No just, hassua et tosi monet kommentoi et noi näyttää tyhmältä ja ostat ne vaa muodikkuuden takia, sama juttuha on melkei kaikessa: pillifarkuissa, peplumtopeissa, nahkatakeissa... :-D mut voi olla että kaikki ei vaa oo tottunu siihe et lenkkareita käytetää koska aiemmi ne oli just sellaset "junttikengät"..

  -Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niiimpä, jos ei haluu käyttää niitä mitä on muodissa nii voi samantien vetästä leveelahkeiset farkut jalkaansa. Ja jep toi juttu on vasta niin alussa niin varmastikaan ei kaikkien silmää miellytä :-)

   Poista
 10. Mun mielestä on naurettavaa maksaa tennareista 130€ (varsinkin kun omistat jo ennestään melkein samanlaiset free runit), vaikka noi iha hienot onki. Enemmän ehkä sopis tosiaan urheiluun kun ihan normaalleiden vaatteiden kanssa.

  VastaaPoista
 11. noi on ihanat! oon itekki aatellu tollaset ostaa, mutten raaski! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmäkään varmaan ilman tota lahjakorttia olis raaskinut:-D

   Poista
 12. oi vitsi kui mageet! tollaset karkit ♥

  en tajuu mitä ihmiset oikee skitsoo täällä ettei sopis normiasuihi. nojoo mielipiteensä kullaki, mut mun mielestä kyllä sopii ehdottomasti iha sellasii perusasuihinki.

  tai sit porukoille tulee vieläki mielee suomalaisista ''tuulipukukansa'' ja tollasia lenkkareita ei osata yhistää muihi ku niihi tuulipukuihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Joo munkin mielestä hyvin normiasuihin natsaa ja, kun air maxit ei koskaan oo ollutkaan lenkkari käytössä vaan ne on aina olleet tennarit :-D.

   Poista
 13. Aaapuaa noi on ihanat! Ihastelin itekki noita stadiumissa:-) noi kyl sopii sun tyylii tosi hyvin!

  VastaaPoista
 14. Noi kelpais kyl tännekin enemmän kuin mielellään, mutta tällä opiskelijabudjektilla niitä ei vielä hetkeen osteta :-D

  http://heelja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siihen budjettiin noi on kyllä vähän turhan hintavat! :-D

   Poista
 15. Vooi vitsi muista air maxeista en oo tykänny mut näistä tykkään! Ei oo nii pallukat :Dd ihanat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne isomman kokoset on ne air max 90, mäkin tykkään näistä vähän sirommista!:-)

   Poista