1/17/2014

probleema

idkuva
IMG_7287 IMG_7274 IMG_7290
Moi pitkästä aikaa! Mä oon ollut tällä viikolla blogin puolelta pois johtuen siitä, että mun omassa koneessa on jokin vika eikä sillä pääse nettiin...sitten aloinkin hädissään siirtelemään mun kuvia ulkoselle kovalevylle, koska jos toi mun kone alkaa sekoilemaan lisää niin ei olisi kovinkaan kivaa menettää kaikkia kuvia. Niitäkin jo kertynyt mun koneelle noin 25 000 puolentoista vuoden ajalta, pitäisi tehdä sama siirto rituaali edellisen koneen kuvien kanssa! Nyt siis postailen jollain iskän työkoneella ja tää on jotenkin tosi vaikee, eikä iskäkään kauheesti tykkää jos joka päivä alan tällä postailemaan...jotenjoten en tiedä yhtään miten tästä nyt eteenpäin. Viedään kone varmaan maantaina jonkin näköseen huoltoon, toivottavasti siinä ei kovin kauaa mene!

No, mutta ei tähän nyt enempää kone ongelmia, kun niille nyt ei mitään mahda. Mä oon tehnyt tässä lähi päivinä erittäin hyviä löyöjä vanhoja tansseja koskien. Mä nimittäin etin jatkojenjatkoille mekkoa ainakin 12 eri nettikaupasta, enkä löytänyt oikein mistään mieluista tai ainakaan hinnaltaan sopivaa. Sitten mä ihan vaan huvinvuoks päätin käydä kurkkaamassa Mikkelin tarjontaa...ensimmäinen kauppa minne menin niin löysin sieltä just sellasen mekon mitä olin etsinytkin ja parasta siinä oli se, että se maksoi 10 euroa:-D, hullua! Sitten mä löysin myös ihan kivat kengät jotka maksoivat 7 euroa, hahha. Niillä mennään, ihan hyvä vaan, että pääsin noinkin halvalla, koska sitä mekkoakaan ei tuu kovin montaa kertaa käytettyä. Tänään mä myös ihan sattumalta löysin lindexiltä puoleen hintaan tekoturkiksen vanhojen mekon kanssa, siellä oli myös osta 2 maksa 1 ja ne koski myös aletuotteita, niin nappasin siihen kylkeen tavallaan ilmasiks normaalilta hinnaltaan 50 euron farkut! Hyvä on tuuri ollut. Näissä ostoksissa tuli säästettyä noin 150 euroa! Tollasista ostoksista nimenomaan tulee aina hyvälle tuulelle, vieläkun ostokset oli niin sanotusti "pakollisia". Varmaan jonkinlaisia kuvia laitan tännekin juuri ennen vanhoja, en vielä :-).

Huomiseks mulla onkin sitten kivoja suunnitelmia, päivällä olis tarkotus nähdä iinaa ja illalla suuntaan kaverin 18v synttäreille! Ihan hullua, että oman ikäset alkaa tulemaan täysi-ikäiseksi, eikä aikaakaan, kun itsekin täytän, en olis kyllä ihan vielä valmis. Nyt siirryn katsomaan jotain subilta tulevaa leffaa ja toivon, että kuullaan taas mahdollisimman pian!

2 kommenttia :