10/30/2013

NEW YORK part. 1

Noniin here you go! Eilen kotiuduttiin vuorokauden kestävän rankan matkustamisen jälkeen. Aikaero väsymystä oli ilmassa enkä mitenkään kuvia eilen jaksanut alkaa käymään läpi, joten jätin tän postauksen ihan suosiolla tälle päivälle. Mä en jostain syystä oo täysin tyytyväinen noihin reissu kuviin, kun muu porukkakaan ei oikein ollut mitään valokuvauksen ystäviä erityisesti, tai sitten ne ei vaan jaksanut oottaa että kuvaan yhtä juttua 15 minuuttia ja halus reippaasti jatkaa matkaa :-D
cosmo
IMG_4154
Lentokentällä odottelua...Musta ei tuntunut yhtään, että on lähdössä minnekkään, koska mulla aina ennen kun ulkomaille lähdettiin oli tosi huono olo ja nyt ei ollut. Huono olo oli varsinkin aina silloin, kun oli yölento ja takana oli huonosti nukutut yöunet ja matkajännitys...myöskin lentomatka meni oksennellessa..:-D Nykyään otan aina matkapahoinvointi lääkkeen niin ei ole ongelmaa. Mutta niin, kun ei huonoa oloa, eikä tossa vaiheessa jännitystäkään ollut, niin ei tuntunut ollenkaan, että on lähdössä ulkomaille!
IMG_4155 IMG_4167
Lento matka meni ihan super nopeesti! Edes Espanjaan lentäminen ei oo tuntunut niin lyhyeltä lennolta mitä toi 8 tunnin lento oli! Matka meni tosi nopeesti varsinkin, kun pystyi katsomaan leffoja! Suuri pelastus.
IMG_4194 idkuva
Oltiin JFK:lla noin puol neljä jenkkilän aikaan. Eli aikaa oli vielä rutkasti! Otettiin niin nopeesti taksi, kun pystyttiin ja suunnattiin meidän hotellille. Muut nukahteli taksi matkan aikana, mutta mulla ei olis mitenkään mennyt silmät kiinni maisemia katsellessa, kuviakin tolta taksi matkalta tuli ihan kiitettävästi, kun heiluin taksin ikkunasta toiselle räpsimässä kuvia.
IMG_4219 IMG_4220
Hotellille päästyämme heitettiin kaikki kamat hotellihuoneeseen ja suunnattiin ihmettelemään upeaa time squarea. Hotellin ovesta kun astuttiin ulos niin näkymä oli toi. Kymmenittäin pimeessä loistavia upeita mainoskylttejä sun muita. Mietin, että: "oonko mä täällä ihan oikeesti?" Meidän hotellin vastapäätä ammotti myös älyttömän suuri kolme kerroksinen m&m's world.

Me ei muuta jaksettu kuin käydä lähimmässä raflassa syömässä kunnes jo puoli kahdeksan aikaan oltiin aikaerosta johtuen jo ihan rättiväsyneitä, että suunnattiin kaupan kautta nukkumaan.
IMG_4230 ihi
Haha. Aamulla paikallista aikaa herättiinkin sitten ihan virkeinä klo 5:00. Se oli tosi outo tunne herätä niin aikasin! Noh, siinä kerkeskin hyvin sitten käymään suihkussa ja laittautumaan ennen aamupalalle lähtöä. Mentiin meidän hotellin viereen starbucksiin aamupalalle ja siitä se epäterveellinen ruokavalio sitten lähti:-D. IMG_4240
Ah!
IMG_4259 IMG_4296 IMG_4255 IMG_4289 IMG_4323
ysin aikaa aamulla päätettiin lähtee sightseeing bussi kierrokselle jotta edes vähän oltiin kartalla ja tajuttiin missä ollaan ja mitä missäkin on. Se oli ihan mielenkiintoinen kierros ja samalla sai ihastella niskat kierossa ylös nousevia korkeita rakennuksia. IMG_4336
Mäkkäri oli pakko käydä kokeilemassa, mutta todettiin, että ei se suomen mäkkäreitä paljoa ihmeellisempi ollutkaan. Hinnat oli kylläkin matalampia ja juusto aterian mukana tuli 2 hampparia..? :-D IMG_4341
Iskä oli ennen reissua luvannut meille kaikille levikset ja se sano, että käydään ensin leviksen liikkeessä sovittelemassa farkkuja tyhjällä mahalla, mutta loppujenlopuksi se menikin ihan päinvastoin, eli kaikki sovitteli ihan turvonneina mäkkärin jälkeen farkkuja, haha. IMG_4350
IMG_4347 IMG_4369 IMG_4400 IMG_4407
Ostosten jälkeen lähdettiin tuuren kanssa iskää ja sannaa ootellessa käymään m&m's worldissä. Niitä karkkihyllyjä ja kaikkea ihmeellistä tuijotettiin kuola valuen...tuolta ei kylläkään ostettu karkkia ollenkaan!
IMG_4412 IMG_4416 IMG_4422
Pitkän päivän päätteeksi mentiin hyvään ravintolaan syömään ja jälkkäriksi ihanaa juustokakkua...ette arvaakkaan kuinka tuhdisti tuli koko viikon aikana syötyä..:-D ruuan jäkeen suunnattiinkin taas melkein suoraa tietä hotellille aikaisin nukkumaan.

Tässä oli siis ensimmäinen postaus nycistä..näitä reissu kuvia tulee ihan kiitettävästi, kun puhelinkin on niitä ihan täynnä. Stay tuned!

PS.  Jos mun blogi on ollut sun vuoden inspiroivin blogi, niin sitä voi käydä äänestämässä TÄÄLLÄ kategoriassa lifestyle! :-)

25 kommenttia :

  1. ohhoh kiitti iha järkystä matkakuumeesta! :Dd mut iha törkeen siistejä kuvia!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia <3 itsekki haluisin new yorkiin tosi paljon! :)

    VastaaPoista
  3. Upeita kuvia, mäkin haluun new yorkiin! :)

    VastaaPoista
  4. ää ihania kuvia!!:) millon tulee ostospostaus? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :-). Mä kuvailen ostokset luultavasti viikonloppuna kun riittää valo ja laitan sen sitten johonkin väliin :-)

      Poista
  5. En toki kateellisena täällä näitä kuvia kattele! Joka blogissa hehkutetaan kaikkia ihania syyslomamatkoja, mutta mun omat syyslomakuvat on sieltä Mikkelistä meijän mökiltä, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha oivoi..mutta onhan mikkeli ihan kiva paikka ;-) ehkä seuraavalla kerralla se oot sä joka niitä lomia hehkuttelee! :-)

      Poista
  6. Ihania kuvia !:) kenen kanssa olit matkalla ?:)

    VastaaPoista
  7. lentikö New Yorkiin vain kahdeksan tuntia? ihania kuvia ja haluuun itekki joskus käydä tuol!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sinnepäin meni vähän yli 8 tuntia ja pois päin meni 7 tunta ja 15 minuuttia kun oli niin hirmumen myötätuuli!:-D

      Poista
  8. Ihana toi sun neljännesviimosessa kuvassa oleva takkisysteemi! Mistä se on? :)

    VastaaPoista
  9. oi, aivan ihania kuvia! olisi ihana päästä joskus new yorkiin! :-)

    VastaaPoista
  10. ihana postaus <3 olin viime keväänä new yorkissa, ihan samassa hotellissa kun säkin. tunnistan hotellin noista sängyistä, ja siitä että m&m:s oli vastapäätä :D monennessako kerroksessa teidän huone oli ? :) hirmu ikävä tuli tuonne<3
    http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että miten hauska kuulla! Hotelli oli kyllä ihan paraati paikalla!! Ja meidän huone oli 27 kerroksessa :-) ja no voi uskon kun mullakin on jo tuonne ikävä!

      Poista
  11. haha eikö ollukki siisti tuo m&m's karkkitsydeemi! 8) ite kävin just pari päivää sitte samas kaupassa lontoossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli tosi siisti!! :-D ei tollasia ihan suomessa ookkaan...

      Poista
  12. Mikä ton hotellin nimi on? :)

    VastaaPoista
  13. Mistä noi sun aurinkolasit on? Oon etsinyt puoli ikuisuutta tuollaisia...:-D

    VastaaPoista