11/01/2013

NEW YORK part. 2

Meidän toka kokonainen päivä starttas manhattan mallin lähellä olevassa jossain pikaisessa aamupala paikassa. Lähdin tuonne päin victoria's secretiä metsästämään haha. Noi snapplet on muuten ihan super hyviä! Löytyy myös cittareista jenkkihyllyltä, mutta hinta on täällä kyllä tosi korkea!
snapple IMG_4426 IMG_4445 kaksii
Uijjuma tää liike sitten löytykin siitä ihan kulman takaa...kerkesin muille tuskin mitään sanoa, kun lähdin kipittämään nopeesti tonne! Mä en ollut aikasemmin vs:llä käynyt ja rakastuin ihan kaikkeen. Mä hortoilin siellä 3 kerroksisessa victoria's secretissä tunnin verran ja muiden mua ooteltua päätettiin iskän pyynnöstä mennä vähäksi aikaan johonkin lähi pubiin :-D Siitä lähdettiin jatkamaan matkaa tiettyjä liikkeitä metsästäen jonka jälkeen pitikin jo lähteä syömään.IMG_4442 tupeIMG_4614 IMG_4484
IMG_4489 IMG_4491
Sitten kamat hotellille (sisältää myös edellispäivän ostokisa, että en ihan noita kaikkia kerrallaan kaupungilla kannellut:-D) Sitten kun oltiin jonkun verran keretty hengähtää ja vähän lepäämään lähdettiin bubba gump ravintolan kautta leijona kuningas musikaaliin broadwaylle! Jos ootte forrest gump elokuvan nähneet niin muistatte varmaan elokuvasta tummaihoisen bubban joka halusi perustaa katkarapu ravintolan. No Tuolla sitten oli se "samainen" ravintola joka oli leffan mukaan perustettu! Oli aika hauska käydä tuolla. Siellä sitten oli josjonkinlaisia katkarapu annoksia, hirmu hyviä! Musikaalista ei valitettavasti saanut ottaa kuvia, joten mulla ei niitä varsinaisesti ole. Mutta sen sanon, että esitys oli ihan uskomattoman upea! Todella hieno kokemus. Suosittelen jos tonnepäin olette lähdössä. IMG_4493 IMG_4498 IMG_4501
Kolmantena kokonaisena päivänä oli tarkoitus lähinnä ihastella kaupunkia ja käydä mm. rocke feller centerissä! Ostokset oli pääosin tehty joten kaupoissa ei ihmeemmin enää pyöritty, muutakun vikoja tuliaisia ja matkamuistoja osteltiin. Vikana kokonaisena päivänä mun aamupala oli yllättävän terveellinen, tuoremehua ja hedelmiä...noi hedelmät ei jostain syystö kylläkään ollut niin hyviä kuin mä ajattelin, persikkakaan ei ollut edes nähnyt persikan makua.
IMG_4505 top of the rock IMG_4580 sood petu IMG_4537 spsps
Maisemat oli niin upeat, että ei voinut edes uskoa, että tuolla ihan oikeesti oli! Sitä ei sillä hetkellä edes kunnolla ymmärtänyt. Harmi vaan, että ei jostain syystä tajuttu mennä sinne ottamaan kuvia missä ei ollut tota lasipleksiä edessä! idkuva IMG_4612
Kun tultiin hupulta alas käytiin hakemassa ben and jerry'siltä jäätelöt, nam.
IMG_4620
Kun matkattiin time squaren läpi takaisin hotellille niin siinä oli ilmeisesti alkamassa hodareiden syönti kilpailu, haha tota olis ollut kyllä hauska jäädä seuraamaan, ei sitten kuitenkaan jaksettu :-D. time square IMG_4640 IMG_4650
Illalla otettiin vikat viralliset matkakuvat time squarella, käytiin syömässä ja mentiin hotelli huoneeseen vähän kattomaan kamoja ja pakkailemaan. Oli muute tavaroissa änkemistä, ainakin mun kohdalla. Tossa kuvassa just tuskailen, että minne saan mikon suklaat tungettua ilman, että ne litistyisi :-D.IMG_4684

No nyt on suurinpiirtein new yorkista kuvat postailtu ja vielä olisi vähän bostonin kuvia julkaisua odottamassa. Musta tuntuu, että tästä tuli kauhee kilometri postaus, mutta en viiti jokaisesta päivästä erikseen tehdä postausta.

ihanaa viikonloppua kaikille! 

26 kommenttia :

  1. Super ihania kuvia ! Oot tosi kaunis ja sulla on upee tyyli !:) miks sun äidistä ei oo yhtää kuvaa :c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Ja siksi koska oltiin iskän kanssa reissussa :-)

      Poista
  2. Tosi ihana postaus ja new york on upeen näkönen paikka!:-)

    VastaaPoista
  3. teethän myös ostosten esittelyn?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä teen, kunhan saan huomenna loput ostokset kuvailtua :-)

      Poista
  4. Vautsi miten kivoja kuvia ! Tässähän iskee lomakuume :-) itse en oo ikinä käyny NYCissä, mut himo sen ku kasvaa ..

    VastaaPoista
  5. voi ei, mulla tuli kauhee himo päästä new yorkiin! mutta haha eikä eka kuva time squarelta, toi nainen kattoo takana että mitä ihmettä :D ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo, moni kattoo muutenkin mun touhuja ihan tolla "mitä
      Ihmettä" katseella:-D kiitos!

      Poista
  6. Upeita kuvia!! Kasvaa vaan kokoaja enemmän ja enemmän kuume päästä tuonne vielä joku päivä! Toivottavasti mahollisimman pian :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos se sun unelma on niin etköhän sä sinne joskus pääse vielä! ;-)

      Poista
  7. MÄKIN HALUUUN! Näyttää niin ihanalle paikalle♥ ja varmasti myös on :))! oot tosi nätti :) Tuli vaan mieleen että millä ohjelmalla oot tehny sun bannerin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi se oli ihana paikka! Ja oon tehnyt ton bannerin paintilla, fontit latasin netistä. Ja kiitos :-)

      Poista
  8. Ihania kuvia ja voikko tehä ostosten esittelyn? :)

    VastaaPoista
  9. Oivitsi tykkään näistä nycin postauksista ja muutenki koko sun blogista! :-) Ite kävin neljä vuotta sitte Lontoossa kattomassa leijonakuningas musikaalin, en tiiä oliks se yhtään samanlaine ku siellä mutta loistava se ainaki oli!

    www.tahtitaivaanlapsi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos älyttömän paljon!:-) ja varmasti oli lontoossakin se musikaali tosi hieno!!

      Poista
  10. miä oon niin kade ku siä saat tavalliset lenkkaritki näyttämää siu asussa noi kivoilta! rohkeniskoha ite kokeilemaa kanssa.. :D ja näitä siu postauksia oottaa koko aja vaa enemmä, tää siun blogin on semmone just jota jaksaa lukee! niin harvoja jaksaa lukee enää eli hyvä sinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu et noi lenkkarit käy kyllä mihin vaan, harmi vaan että nyt on tulossa talvi eikä noille ulkona oikein oo enää käyttöä:-( saa toimia siis nyt salikenkinä! Ja senkun vaan kokeilemaan! Ja voi vitsit miten ihanaa kuulla, kiitos älyttömän ihanasta kommentista!:-)

      Poista
  11. voii rupesin melkei itkemää ku luin näitä siun NYC-postauksia, tuli niin paljon muistoja viime kesästä ja superkova ikävä takasin tonne! New York on vaa sellane paikka missä jokaisen pitää joskus käyä! Ja se leijonakuningas broadwaylla on oikeesti sanoinkuvailemattoman upee! Ihania kuvia ja muutenki siulla on tositosi kiva blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsit uskon, teillä oli varmaan ihan huikeen huippu reissu!! Ja niin new york on ihan must lomakohde, pakko päästä vielä joskus käymään! Ja kiitos paljon!:-)

      Poista
  12. Oon lukenu sun blogia aika kaua jo ja ikinä ei oo tullu kommentoitua, vaikka kaikki postaukset ois ollu kehumisen arvosia! Sulla on tosi kiva blogi ja oot toooosi kaunis kaikissa kuvissa ja tuolla liikenteessäki, ku sua on nähny:-) Sun postaukset on tosi kivoja lukee, vaikka aihe ei nii kiinnostaskaa aina, nii silti sun postaukset lukee, ku kirjotat nii ihanasti:) Tää on mun ehdoton lempiblogi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi ihanaa, ihana kommentti! Tälläset saa kyllä aina hymyn huulille :-) kiitos paljon <3

      Poista
  13. Voi ihania kuvia! Tulipa matkakuume. En ole ikinä käynyt NYCissä, mutta joku päivä vielä... :) Jotenkin näistä kuvien tunnelmasta tuli tosi paljon mieleen Lontoo, en tiedä miksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, onhan ne kuitenkin aika samantyylisiä kaupunkeja :-)

      Poista