9/29/2013

viime perjantai

IMG_2919 idmekot sparkling
Moikka! Kuvien otto jäi tosi vähäseksi sillon perjantai-iltana kun aikaa kuvien ottoon ei jäänyt oikein ollenkaan! Ja ulkonakin oli jo pimee niin piti napsasta kuvat nopeesti sisällä. Oli ihan huippu ilta ja huippu bileet kiitos niille ihanille jotaka jaksaa noita aina olla järjestämässä! Nää zembalot oli vähän erilaiset, kun poikien piti laittaa kauluspaidat ja tyttöjen mekot, oli ihanaa laittautua oikein kunnolla! IMG_2944 IMG_2936
Nää kaks ylempää kuvaa on eiliseltä ennekun lähdin mikon kanssa leffaan katsomaan millerit! Oli muuten ihan huisinhauska leffa :-D! Kuvissa myös näkyy mun uusia sormuksia jotka sain mikolta ja oon totaalisen rakastunut. Mulla ei koskaan oo sormuksia kun niitä en oo omistanut ja nyt on vaikka millä mitalla ja tossa on vaan osa, loput oli toisessa kädessä, eikä siinäkään kyllä kaikki. Noi on niin söpöjä noi sormukset jotka jää tohon vähän ylemmäs sormea. Mutta nyt mun ei todellakaan pitäis selittää yhtään mistään sormuksista tippaakaan vaan pitäis olla pänttäämässä ruotsin sanoja joita on ihan hemmetin paljon! Tsemppiä kaikille koeviikon loppuun asti, keskiviikkona se on ohi, jes!

ainiin ja vielä kerkee laittamaan kysymyksiä tulemaan, joten laittakaahan niitä ihmeessä TÄNNE!

28 kommenttia :

  1. Oivitsi oot ollu nättinä! Ja ois kyllä itekki iha mahtia päästä juhlimaa, mut syysflunssa päätti iskee muhu nii jäi tänä viikonloppuna kaikki välii..:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Ja eikääää toi on niin ärsyttävää, että jotain jää väliin sairastelun takia..No mutta kyllä noita kertojan kerkee tulemaan! :-)

      Poista
  2. oottepa ollu nättinä ja mikon pukeutumiselle tosi iso plussa..;) noi sormukset on niiin ihania, oon itekki koittanu etsiä noita ylemmäks jääviä sormuksia mut mistään en oo niitä löytäny :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heheee:-) Ja eikö ookkiin? Noita saa H&ämmältä! sinne mars;)

      Poista
  3. Kauniita tyttöjä! :-) ja noi sormukset on niiin söpöjä :-D

    VastaaPoista
  4. Toi sun meikki on aivan ihana noissa bilekuvissa! Ja ootte kaikki ollu aivan hirrrrrmusen nätteinä ja Mikko komeena:)

    VastaaPoista
  5. Heii anteeks tällänen nolo stalkkerilukijan paniikki (:DDD) mutta miks sun postaukset ei enää tuu mulle kun kirjaudun bloggeriin? :( Vaikka ennen näkynyt aina! Oonko mä ainoo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et oo missään nimessä ainut! Tätä on jo moneen otteeseen kyselty ja se johtuu siitä, että, kun vaihdoin blogin internet osotetta sillon jokunen aika sitten niin siksi enää postaukset ei ilmesty bloggeriin. Eli sun pitää ns. 'lopettaa' mun blogin seuraaminen ja sitten aloitta uudestaan. Sitten pitäisi mun postauksien ilmestyä sunkin bloggeriin. :-)

      Poista
    2. No nyt toimii!:) Kiitti!

      Poista
  6. hei varmaa tosi tyhmä kysymys mut mikä toi sparkling party on tai mistä se nimi tulee haha :D mut kivoja kuvia ja oot taas tosi nättinä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa, järjestäjät olivat vaan valinneet kyseisen nimen ja kun bileet olivat tällä kertaa vähän hienommat. Kiitos paljon! :-)

      Poista
  7. Munki poikaystävän nimi on Miko :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tärkee.. mut mikko ja miko on ero nimi idiootti

      Poista
    2. hän varmaan tarkotti Mikko :)

      Poista
  8. Oot tosi kaunis! Hihittelin pitkään tolle sun kekseliäälle blogin nimelle :-D Anteeks nyt tää kysymys, mutta onko sulla lukihäiriö? Lueskelin aika monta postausta kerralla ja huomasin et kirjotusvirheitä jokunen oli :) Eihän ne sinänsä haittaa, kunhan uteliaisuuttani kysyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole lukihäiriötä, mutta oon aina ollut vähän huonompi kielioppi jutuissa..:-) eikä kyllä
      Ole edes tarkoitus ihan kirjakielellä kirjoittaa. Mutta haha kiitos :D

      Poista
  9. hei oon kattonu kesästä asti et onks tolla kaisalla ja ilmarilla jotai juttuu?:p

    VastaaPoista
  10. vähä kivoja kuvia! missä noi partyt järjestettiin :)?

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia, ootte kyllä tytöt ollu kauniina ja pojat komeina! :) Mustakin tuollaset vähän erikoisemmat juhlat on ihania, varsinki just jollai pikkumusta teemalla :) Ja pakko kyllä lähtä h&m metsästään noita sormuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Kiitod paljon:-) ja lähdeppä metsästämään :p

      Poista
  12. Sulla on upee blogi!! ♥ Mistä oot ladannu ton bannerin fontin tai mikä se nimi on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos <3 ja fontin nimi on Signerica Thin, en muista valitettavasti sitä paikkaa :(

      Poista
  13. Onko sulla Jetset kello? Mulla meni nimittäin eilen juuri tuollainen rikki ja se oli jetsetti....ja onks noi rahat oikeita ? o:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on toi jetset :-) ja ei noi on muistilappuja!...tai jotain paperilappusia :D oliskin oikeita!

      Poista