11/28/2012

kuulumisia

IMG_0438 IMG_0442 IMG_0443 IMG_0451
moi! Lopetin muute eile jalkapallon..ei vaa tuntunu enää mun jutulta ja ku siirryttii naisii nii se meijän oma joukkueki vähä niiku hajos. Oli se kyllä aika vaikeeta lopettaa jonku 8 vuoden jälkee, mutta noh ei se mitään! Haluisin ihan hirmusesti alottaa eteläsavon tanssiopistossa! ja haluisin siellä alottaa streetin. Mutta ääh yksi ku pitäis mennä nii apua. kaikki muutenki varmaa jo valovuoden tanssinu ja sit jos alotan tän ikäsenä nii ähh. Ylä-asteella tanssin kylläki kaks vuotta jossai naisvoimiselijoitten hiphop ryhmässä mutta sitte se jalkapallon takia vähä jäi. Aina vaa oon sitä tanssia halunnu harrastaa ja jättää jalkapallon, mutta nyt sain sen vasta lopetettua. Pitää vähä funtsailla vielä. No mut joo ja tästä päivästä vielä nii heräilin siinä ysin aikaa ja lähin hakee kuvis luokasta vaa mun kuvis työt..paitsi et jätinki ne sinne ja menin kaupungille tytsyjen kanssa ja lukemine on jääny vähä vähemmälle vaikka tänää oli tarkotus kovasti opiskella. Nooh onneks se koe on vasta perjantaina, huh. Huomenna käyn vaa tossa fyysikan valmistelevalla ja that's it. Sitte tuun opiskelemaa hemmetin ahkerasti, pakko! Siellä kaupungilla kattelin muute mun serkkutytölle ja serkkupojalle jotka täyttää 5 vuotta ensimmäine joulukuuta nii niille kattelin synttärilahjaa, sen takia nuo kuvat:D. Ainii ja ostin ton ihanan glitteri lakan maanantaina ginasta, tykkään hirmusesti!
IMG_0452 IMG_0458 IMG_0463 IMG_0481

17 kommenttia :

  1. Näin sut tänää mäkissä :D !

    VastaaPoista
  2. mul oli sama ton futiksen kans, et se lopettamine sillo oli vaikeeta ja olin just pelannu kans 8 vuotta, mut nyt ku miettii nii ei oo kyl kaduttanu yhtää et lopetin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ei sellasta pidä tehä mikä ei tunnu oikeelta:)

      Poista
  3. Joo tuu vaa tanssiopistolle! :) Hyvin sä sinne joukkoo sopisit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva ku ootte tota mieltä!! Voisin kyllä tulla kokeilee:)

      Poista
  4. Tuu oikeesti ihmeessä! Hyvi siä sinne sulaudut:)

    VastaaPoista
  5. rohkeesti vaa tuut sinne tunneille, ne tunnit on iha tosi rentoja ja mukavia! Ja siel on myös semmosii ketkä ei oo paljoo tanssinu, et sitä ei tarvii pelätä ettei pärjäis:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jes hyvä juttu! alan kiinnostuu vaa vielä enemmä:)!

      Poista
  6. Ihanaa en ookkaa ainut jolla on ongelma ton tanssin kanssa :D oon varmaa 2 vuotta miettiny että nyt on pakko alottaa tanssitunnit, mut sitte mietin just sitä et ku kaikki on tanssinu jo monta vuotta ja sit mä siellä iteksee huonompana :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heeei!! no lähe ihmeessä säki kokeilemaa!! :) sit harmittaa myöhemmi että olis pitäny alottaa!

      Poista
    2. pitäis joku kerta vaa oikeesti mennä ainaki kokeilee, ainaha voi kuiteki lopettaa ja enemmä se kaduttaa ettei ikinä ees kokeillu :)!

      Poista