7/01/2014

EF my take video

Hellou! Nyt ollaan jo takasin suomessa eikä aikaa riittänyt enää englannista postailuun. Eilen kotiuduin ja kaikki on vielä ihan hujanhajan, ajattelin kuitenkin tulla nyt tänne ilmottamaan, että suomessa ollaan ja lisäsin tähän mukaan tollasen lyhyen videon mikä tehtiin siellä kielimatkalla omissa kouluryhmissä. Meille jäi hirveen vähän aikaa tehdä toi ja tosta olis tullut paljon kivempi ajan kanssa, mutta tällä mennään ja toi on ainakin tosi kiva muisto! Palailen paremmalla ajalla reissu kuvien kanssa :-)

11 kommenttia :

 1. Paljon sulla oli rahaa mukana tuolla englannissa, kun instagramkuvassa näkyy, että oot ostellu aika paljon kaikkee? :-) Ja mikä on sun youtubenimi on, kun en nää tota videoo sun blogissa? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä tähän rahasummia raapusta mutta aika paljon siellä mukana sai olla ja suurinosa rahoista melkeimpä meni syömisiin. Ja instagram kuvassa puolet ostoksista oli kaverin! Kaikki ei ollut mun :-D ja youtube nimi on petra lahti :-)

   Poista
 2. voitko esitellä ostokset videolla tai kuvatkin olisivat kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin kaikki kesän ostokset mitä tähä mennessä on tullu tehtyä nii laittaa jonkilaisee video muotoo:-)

   Poista
 3. tuo toinen tyttö joka on noissa kuvissa (ei se joka on uudessa päivässä) vaan tuo toinen jolla on pitkät hiukset näyttää ihan sille sun kaverille täällä suomessa:D

  VastaaPoista
 4. Jos haluat pitää lukijas nii suosittelen sua alkamaa vähä panostamaa tähä postaamisee

  VastaaPoista
 5. Oliks taru-tuuli tuolla? xd

  VastaaPoista
 6. Oi ihana video ja oli varmasti ihan älyttömän kivaa! Mullakin ois unelmana lähteä kielimtkalle :-)

  VastaaPoista
 7. oot kyllä miun lemppari bloggari !oon lukenut tätä ihan alusta asti!kun katoin noita siun aikaisempia postailuitasi niin oot muuttunut niin paljon:)oot ihan PARAS!<3

  VastaaPoista