5/13/2014

moikka pitkästä aikaa!

Syy miks en oo nytkään yli viikkoon täällä blogin puolella pyörinyt johtuu siitä, että mun oma pää ja ajatukset ja muutenkin elämä on vähän erilaisessa tilanteessa mitä aikasemmin. Ajatukset on aika sekasin ja sitä syystä ei oo ollut mitään hajua mitä tännekään olisin tuolta jostain pään kolosta työntänyt. Välillä elämässä on vähän vaikeempia asioita ja siinä ohella sitten tällänen bloggailukin jää aika sivuseikaks. Mulla oli ajatuksena, että mä tulisin kirjottamaan tänne "pikku breikin" muodossa, mutta nyt kun mietin, niin aika turhaahan siitä on kenellekkään alkaa ilmottelemaan. Mä tuun tänne just sillonkun musta siltä tuntuu eikä mun pidä ottaa siitä huonoa omatuntoa, että harvemmin tulee kirjoteltua. Sen oon nyt tässä oppinut, että asioita pitää tehdä juurikin oman mielen mukaisesti, eikä ketään tyydyttämällä. Vaikka se olis välillä tosi vaikeeta, niin oma pää on vaan pidettävä.
Collagegood
Mulla oli  kauheet paineet tulla kirjottelemaan ja tää tuntu jotenkin tosi vieraalta hommalta. Laitoin musiikit soimaan ja aloin painelemaan näppäimiä, niin huomasin, että eihän tää nyt niin kauheeta pakkopullaa ookkaan. Mutta niinkun sanoin, niin tätä pitää tehä just sillon, kun itestä hyvältä tuntuu. Mä oon viettänyt ihan kauheesti aikaa kavereitten kanssa ja kameraan en oo pitkään aikaan koskenut, siitäkin syystä, että ei oo tehnyt mieli bloggailla. Puhelimella kuitenkaan kuvien räpsiminen ei koskaan mulla hidastu = kaikesta on otettava kuva. Nyt samalla, kun kirjottelen mun mieli oikeesti vapautuu ja huomaan miten oon stressannut näinkin pientä asiaa ja kaiken stressin takia mun naamassa on nykyään kamalasti finnejä. Mä just kaverin kanssa varmaan tunti sitten juttelin, että mitä mä tän blogin kanssa teen, kun mieli ei tee tänne tulla ja ajatukset on kuin umpisolmu, mutta sitten alettiin molemmat miettimään, että jos tätä ei tee niin jää monet kuvat ottamatta ja se kuvien ottaminen ja hetkien ikuistaminen kamerarullalle kuitenkin on aina ollut se mun juttu. Seuraavana kesänäkin pitää ottaa, tai siis saa ottaa paljon ihania kuvia!!
Collagegood2
Mä en meinaa pysyä pöksyissäni, kun mulla on enää 16 päivää niin täytän 18! Pikkuhiljaa alkaa kaikki kaverit täyttämään täysi-ikäisyyden rajoja ja perjantainakin juhlitaan parin kaverin synttäreitä, enkä malta ollenkaan oottaa! Mulla on myöskin alle kuukaus aikaa kielimatkaan enkä malta oottaa sitäkään!

Voisin melkein sanoa, että oon jo pitänyt bloggailun kanssa taukoa, kun viime kuussakin postauksia ilmesty vissiin nelisen kappaletta...huomaa, että oon ollut omien ajatuksien syövereissä ja oon myöskin sitä myötä vähän muuttunut ja voi olla, että blogistakin sen alkaa huomaamaan. Mä en halua nyt ottaa tästä mitään stressiä vaan oikeesti ilmestyn sillon, kun hyvältä tuntuu ja mun mielestä jokaisen bloggaajan pitäis tehdä niin. Jos jotain tekee vastoin omaa tahtoa niin sillon asiat ei vaan onnistu ja ne menee vaan huonompaan suuntaan. Mä toivon, että tällä taktiikalla ja vähän rauhallisemmalla postaustahdilla alan löytämään sen omankin motivaation jostain. Ihanaa tiistai iltaa ja loppukevättä ja tulevaa kesän alkua kaikille!!

16 kommenttia :

 1. Et oo pitkää aikaa höpöttäny mikosta :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen vaikuttaa esimerkiks se että mikko oli kuusi viikkoa hollannissa!

   Poista
 2. Harmi, että blogi jää tauolle, mutta toivotaan, että sä löydät motivaatiota breikin aikana ! :) Sun blogis on aina ollut ihan superkiva ja mutta kyllä me selvitään, vaikkei saadakkaan lukee sun blogitekstejäs. Tärkeintä nyt kuitenkin on, että SÄ selviät sun stressistä ja huolista ! :)

  lorelle-blog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nimenomaan tarkotin, että en mitään varsinaista breikkiä tästä pidä vaan, että ilmestyn sillon kun mieli tekee:-) eli ei mitään virallista taukoa oo tulossa! :-)

   Poista
 3. Onko sulla mikon kansssa kaikki hyvin? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me sovittii että jatketaan tästä eteenpäin kavereina :-)

   Poista
  2. Voi ei :( jaksamisia sulle ! Ja tää sun blogi on tositosi ihana :)

   Poista
 4. et kyllä lopeta bloggausta, tää on yks upeimmista blogeista koskaan ♥ :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä lopettaa haluakkaa:-) ja kiitos paljonpaljon! <3

   Poista
 5. Pelkäsin jo, et oot lopettamassa kokonaan. Musta tuntuu, et aina kun löydän jonkun ihanan ja täydellisen blogin niin se sitten lopettaa - näin on käynyt ainakin neljästi ja jos nyt oisit lopettanut tai pitänyt taukoa niin se olis ollut viides kerta. Haluun vaan sanoa, että mitä ikinä koskaan teetkään tän sun blogin kanssa, niin muista aina, että tää on ihan mun lemppariblogi ja sä oot yks kauneimmist tyypeist, ketä mä oon "nähny" :)

  VastaaPoista
 6. Sulla on iihana blogi ♥

  VastaaPoista
 7. Onko sulle ja mikolle tapahtunut jotain :o :(

  VastaaPoista
 8. Kiva kun postasit:-) jaksamisia sulle!

  VastaaPoista
 9. Voi ei, hurjasti jaksamisia sinne suuntaan<3 Ihanaa kun pääsit taas koneen ääreen ja tee just niin kun itestä tuntuu, tosta ajatuksesta pitäis jokasen bloggaajan pitää kiinni!

  VastaaPoista
 10. toivoin ton koko alkutekstin ajan, että sulle ja mikolle ei olis tapahtunu mitää, mut toisin tais käyä :/
  paljon paljon voimia sinnepäin! ♥ ja teit kyllä ihan oikeen ratkasun tän blogin suhteen

  VastaaPoista