5/22/2014

mä vien sut rannalle ja sieltä suoraan baanalle

IMG_0754 wopwop idkuva be cool be stubid be yourself and what ever you want to
IMG_0698 ihania IMG_0777 höpönlöpö iinuskaa
Heipparallaa! Onkohan täällä enää ketään? Ootteks tekin ihan hullaantuneita helteistä? Mä oon ainakin. Makaan kaiket ajat auringossa ja päivitän itteeni puna pigmenttiä. Nyt on myös koeviikko, eli ei oo aurinko ja kokeisiin lukeminen hyvä yhdistelmä ollenkaan. Mulla on vaan kolme koetta, tai no enää vaan yks ja sekin on ensviikon tiistaina! Myöskin tasan viikko siihen, että täytän 18 ja voitte vaan kuvitella, että pysynkö mä housuissani. No en. Alan laskemaan pikkuhuljaa tunteja ja minuutteja. Mulla on niin kesäfiilis ja elän jo ihan kesässä ja kaikki muu on ihan yks hailee. Tää olotila näkyy myös koulunkäynnissä. Tästä fiiliksesta silti pitää nauttia, seuraavan kerran fiilistellään taas vasta vuoden päästä. Huomenna ajatuksena viettää päivä rannalla ja tän illan aikana olis vielä jaksettava siirtyä urheilu hommiin. Tälläsellä kelillä vaan, kun ei sisällä urheileminen innosta niin sitten se ei innosta eikä sinne pidä pakolla raahautua. En osaa enää ees kirjottaa, kun ajatus harhailee synttäreissä, päättäreissä sun muussa mukavassa.

ps. iso kiitos ihanista tsemppaus kommenteista viimepostauksessa!! pus

16 kommenttia :

 1. aika hyvin oot näyttäny pääsevän yli erostas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tänne blogin puolelle mun syvimpiä ajatuksia jaa en oo koskaan jakanut enkä tuu jakamaan mitään kovin henkilökohtaista. Kukaan ei varmaan halua, että mä alan postailemaan mun blogiin mustia ruutuja ja synkistelyjä vaikka elämässä olisikin hankalampi vaihe menossa.

   Poista
  2. Anolle: minäkin erosin vähän aikaa sitten pitkästä suhteesta, ja tottakai aluksi olin todella mieli maassa ja yksin ollessa itkeskelin suruani, mutta kyllä mä muiden ihmisten seurassa hymyilin ja koitin nauttia elämästä ihan normaalisti. Ei kaikki oo niin mustavalkosta. Ymmärrän todellakin, jos petra ei halua näitä asioita blogin puolella puida!

   Poista
 2. Taas kerran kivoja kuvia ! :)
  Mukavaa synttäreiden odottelua Petra !

  lorelle-blog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. mistä syystä päätitte jatkaa kavereina :/ ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä aio aihetta käsitellä täällä netissä blogin puolella ollenkaan:-)

   Poista
 4. mistä toi ihana kännykkäpussi on? :))

  http://by-mmaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista