2/21/2014

leopardi

Heipsun kaikki ja ihanaa lomaa! ... siis niille kenellä se alkoi. Mä vietän mun hiihtoloman suunnilleen kokonaan tahkolla kahdessa eri mökissä eri porukoissa. Nyt tultiin äitin kanssa viikonlopuksi ja maanantaina mökki vaihtuu 14 kaverin kanssa samaan! Me ei mikon kanssa jakseta oottaa maanantaita, heh. Nyt ootetaan kylläkin kovasti huomista, että päästään rinteeseen, ekaa kertaa tänä vuonna paremmissa rinteissä. Kahtena viime vuotena oon hiihtoloman viettänyt rukalla niin tuntuu hassulta olla nyt eri paikassa!
Mä napsasin noi kuvat eilen koulun jälkeen PUOLI VIIDEN aikaan! Ihan älyttömän valosaa, ihanaa. Mun käsissä noissa kuvissa roikkuu glitteristä ostettu uusi puhelinpussukka. Mä olin päättänyt ostaa ton ja, kun tota menin hakemaan niin huomasin, että siinä ei ookaan kaulan ympäri menevää lenkkiä, vaan tollanen kädessä roikkuva vaan. Mua ärsytti ihan sikana ja sit sain älynväläyksen, että käyn ostamassa jostain nahkanarua josta sitten teen sen kaula lenksun tohon itse. Ostin sitä narua neljä ja puol metriä ja nyt tulin siihen tulokseen, että tykkään tosta enemmän alkuperäsenä. Haha muutamalta sain jo naurutkin tolle mun narun ostamiselle. Muhun ei ennen oo oikein leopardi kuviot iskenyt, mutta toi iski ja kovaa! Tykkään tosta, koska toi on niin erilainen. Toi pysyy myös tossa käden ympärillä ihan huomaamatta, että yllättävän kätevä!

IMG_8706 IMG_8725 IMG_8736 IMG_8714 IMG_8733
neule h&m // t-paita new yorker // farkut ginatricot // kengät new look // puhelinpussi glitter // kello Daniel Wellington
idkuva IMG_8737
Nyt mä lähden saunomaan ja kuhan vaan rentoilemaan, todennäkösesti mua näkee täällä vielä viikonloppuna, joten stay tuned!

6 kommenttia :

 1. ihania kuvia niinku aina ;) ja lumma loppuu loma sunnuntaina :((

  VastaaPoista
 2. Ootko millon ostanu ton neuleen mikä on noissa kuvissa? Taas oot niin kauniina ja ihana postaus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ostanu sen jo joskus puoltoista vuotta sitten:-D ja voi kiitos paljon! <3

   Poista