2/18/2014

180214

Moikka täällä taas myöhäis illan bloggaaja! Mä vaan en osaa päivällä tulla postailemaan koskaa, ellei sitten satu olemaan joitain erikoisen kivoja kuvia joiden julkaisemista en malta oottaa. Tätä postausta enimmäkseenkin viivytin, kun mulla tuskin ees on mitään kuvia tähän laittaa. Mutta näillä mennään!
idkuva IMG_8697 IMG_8671
Sain taas isonison kasan karkkia penkkareista! Ihan innoissaan olin koulun lattioilla mahalleen keräämässä mahdollisimman paljon karkkia, pyysin jopa yhdeltä tunnilta lupaa lähteä pois keräämään noita. HAHAH no ei vaaaan. Järjestettiin abeille potkijaiset niin niiden potkijaisten jälkeen lava ja koko sali oli täynnä karkkia niin noita vaan lakas muutaman kilon verran kassiin.
IMG_8680 IMG_8685
Ostin vanhojen tansseihin meikkiä tehtäessä samaan syssyyn tollasen gossin huulikiillon ja toi on ensimmäinen huulikiilto mistä oon tykännyt! Toi ei oo liian tahmee niinkun yleensä noi tuppaa olemaan ja sitten tossa on tosi kivan luonnollinen sävy...ton sävy on 0068 jos jotakuta kiinnostaa. Suosittelen ehdottomasti!

Vielä pitäisi tää viikko jaksaa rutistaa ja voidaan lähteä loman viettoon! En malta odottaa mitä loma tuo tullessaan. Voikun aika vierisi eteenpäin, nimittäin tänään kaupungilla kierrellessä liikkeistä hyppäs silmiin jo uusia kevät takkeja ja kevät mallistoja! En jaksa enää yhtään paksuja neuleita tai kaulahuiveja vaan haluun pukeutua mahdollisimman kevyesti. Oli ihan tuskaa kävellä kaupungilla ostamatta mitään samalla, kun pää kuhisee ideoita asujen suhteen nähtyä kaupan hyllyillä ihania kevät vaatteita! Vaikka mitä juttuja tuli ostoslistalle, mutta seuraava kysymys on, että mistä mä saisin nyt nopsasti töitä? hehe.

21 kommenttia :

 1. mulla taas loma jo loppuu ja maanantaina kouluun :C

  VastaaPoista
 2. Hei mistä oot ton hupparin hommannu? :-) oot tosi kaunis ja sun blogi on yks lemppareista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkasta ja maukasta kesällä! Ja voi kiitoksia paljon :-)

   Poista
 3. voit säästää noi karkit ja sit heittää ne ite ens vuonna ;)

  ihana blogi ♥

  VastaaPoista
 4. Hei! Sulla on tosi hienoja kuvia, mutta tekstissä kaipaisi kyllä parannusta. Sullakin blogille tulee varmaan päivittäin uusia lukijoita, joten kannattaisi alkaa tarkemmin lukea tekstejä läpi ennen kuin painat julkaise-nappia. :) Kyllä lukion tokalla jo pitäisi yhdyssanat kuten "myöhäisillan" ja "kevätvaate" yms. osata, jos ei niin hopihopi äikän tehokurssille, ensi vuonna ei tuu sitten yo-kokeessa pistevähennyksiä semmoisista pikkuvirheistä! Oikein aurinkoista kevään odotusta Sinulle!

  ps. Olit oikein kaunis wanha, todella upea mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta rakentavasta kommentista!:-) Mulla vaan on vähän lukiongelmia juurikin noisen yhdyssanojen sun muiden kanssa...oot oikeessa, että tehokurssi vois olla hyvä juttu!

   Ja kiitos paljon! Ihanaa kevään odotusta sullekin! :-)

   Poista
 5. Hei miten sä muokkaat kuviin sellaset "valoisammat kohdat" mitä sulla monesti on? siis sillee että esimerkiks vasemmassa reunassa on semmonen vaaleempi kohta, en osaa selittää mutta tiiät kyl varmaan kun ite kuvat muokkaat :d!

  VastaaPoista
 6. Vitsi noi sun hiukset on ihanat ja niin terveen näköset! :o Kiinnostasko siua tehhä postausta siitä miten hoidat niitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua kun mä oon just kaikille valitellut miten mun hiusten kunto on huonontunut!:-D mä en niitä kauheesti hoida niin pitää vähän miettiä tota postausta...

   Poista
 7. tääl tällanen idiootti ynnyrissä asunut kyselis että mitkä on potkiaiset, en käy lukiotaeikä sisaruksetkaan (amis<3)
  tiedän eetä juu samassa vissiin kun penkkarit mut joo mitkä ne on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkottaa abien potkimista lukiosta pois, eli järjestetään niille kaikennäkösiä kisoja yms :-)

   Poista
 8. mistä ton merkkistä huulikiiltoo oikeen saa ostettuu ja paljonko maksaa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin ton sokkarilta eikä mitää hajua paljo makso!

   Poista
 9. Onks sulla tota huulikiiltoo huulissa:-)

  VastaaPoista
 10. Sun hiukset on tosi ihanat, suoristatko vai onks ne luonnostaan noin suorat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se aina vähän riippuu! Tossa noi on kyllä suoristettu, mutta jos kuivaan hiukset hiustenkuivaajalla niistä tulee kyllä suht suorat. Jos taas käyn nukkumaan märillä hiuksilla ne on ihan laineilla...mutta siis noin suorat ei oo luonnostaan:-)

   Poista