1/10/2014

perjantain kuteet

Jihuu perjantai! Tai, no viikonloppu, kun ollaan jo lauantain puolella. Mä oon ollut nyt koulussa tosi laiska, mutta onneks tuli viikonloppu ja saa olla laiska ihan luvan kanssa! Käytiin tänään kattomassa se uusin paranormal kavereiden kanssa ja sitä ennen kerettiin kaisan kanssa räpsimään jonkin näköset  asukuvat piiitkästä aikaa! Noi vaatteet heitin vasta illalla päälle, että en koulussa kerennyt olemaan nuo niskassa. Tota neuletta ja liiviä en oo käyttänyt varmaan muutamaan kuukauteen! Se leffa muuten oli aika huono! Mä en jaksa nyt tähän muuta turhaa alkaa raapustelemaan, koska on aika laskea lampaita, hyvää yötä ja leppoisaa viikonloppua!
IMG_7154 IMG_7180 idkuva
neule forever 21 // farkkuliivi kirppis // farkut levi's // kello Daniel Wellington

11 kommenttia :

  1. oot muuten hoikka mut siulla on tosi lihavat jalat o.o outooo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta Petralla ei oo todellakaan lihavat jalat, noi jon lihaksikkaat ! Mutta ihana asu ja oot aina tosi kaunis!:)

      Poista
    2. Ei munkaa mielestä noi jalat lihavat oo vaikka itse sanonkin, aikalailla tollaseks tullut kun jalkapalloa monta vuotta pelasin:-) kiitos ansku!:-)

      Poista
  2. Joo. Tuo lihaksikkuus ja lihavuus jaloissa sekotetaan melkein aina :O Ja tuskin kellään melkein aikuisella naisella mitkään 10-vuotiaan rimppakintut enää ole! Ihana asu ja oot tosi nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep mielummin mä lihaksikkaat kuin rimppakintut haluan!:-D kiitos paljon!:-)

      Poista
    2. Kysäsen vielä, että missä joukkueessa pelasit ja kuinka kauan? :)

      Poista
    3. Pu62:ssa noin 8 vuotta :-)

      Poista
    4. Oho! :O Hassua ettet oo missään tilanteessa täällä blogissa maininnu, tai miksikäs olisitkaan. Oma asia :) :) Itekkin pelasin kans, mutta lopetin :)

      Poista
    5. Oon mä täällä muutamaan otteeseen joskus maininnut, mutta vuosi sitten sen jo lopetin :-) Jep mäkään en siitä harrastusta enempää halunnut niin päätin hyvään saumaan sen lopettaa :-)

      Poista
  3. heips muistaakseni ostit nykistä sun niken free runit niin oisin kyselly et ostitko ne ihan niken myymälästä vai mistä ja paljon ne makso sulla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne oli footlockerista! Sieltä löyty paljon paremmin, kuin esimerkiks nike townista :-). Siellä jenkkilässä ne maksoi noin 70e kun täällä suomessa ne maksaa noin 120e, nyt oli kuitenkin stadiumissa ne samat mitkä mulla niin melkein puoleen hintaan! :-)

      Poista