12/21/2013

x-mas break


Tervehdys! Mä edelleen oon taistellut näiden kuvien kanssa ja nyt sorruin tohon flickriin ja noihin tosi tyhmiin flickrin logoihin sun muihin. Kertokaa toki jos joku tietää vastauksen tohon hommaan! Ja oon tarkistanut, että käytän html koodia!

Mutta mutta eilen alkoi vihdoin joululoma ja saadaan lomailla 12 päivää, ah ihanaa. Mä kuvasin teille aamulla ihan jonninjoutavan videonkin ja sitten muistin, että mun movie maker ei teekään mun kanssa yhteistyötä. Mä eilen menin mikolle yöksi ja ennen sitä koristeltiinkin jo kuusi ja tänään meille tuli vieraita ja ollaan pelailtu melkein koko ilta lautapelejä. Meillä onkin huomenna täällä iskän luona jo joulu ja maanantaina siirrytään äitille ja jouluaatto on jo kolmen yön päästä, hui! Ja maassa tuskin on edes lunta, hyi! Hei mä en keksi juuri nyt yhtään muuta sanottavaa, eli jätän tekstin tähän ja kuullaan toivottavasti vielä ennen jouluaattoa! Muistakaa olla kilttejä, että saatte lahjoja ;-)

12 kommenttia :

 1. Ootko varma että käytät html koodia? Tarkista siis kun meet siihen mistä oot aina ennenkin kopioinut sen htlm-koodin niin että siinä alapuolella ei ole valittuna embed tai bbcode vaan html. Muilla on tää auttanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu noista vaihtoehdoista valitsin juurikin tom
   Html koodin!

   Poista
 2. Mulla tulossa huomenna blogiin kuvalliset ohjeet jotka ainakin auttavat, joten tsekkaa ne jos et saa muita ohjeita! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://emmppu.blogspot.fi/2013/12/viikon-vinkki-flickr-mika-mattaa.html

   Poista
  2. Kiitos kiva käyn katsomassa! :-)

   Poista
 3. "Tappelin tuossa päivällä tän flickrin kanssa kun sinne on tullu uudistus, jolloin kuva pitääki muuttaa muokkaus vaiheessa siihen kokoon mihin sen haluaa ja kuvakoodia kopioidessa valita kooksi orginal, ettei tule mitään ylimääräistä."

  kirjoitin suurinpiirtein tuollain omaan blogiini hetki sitten. mulla ainakaan ei näytä tulevan sitä diaesitystä, toivottavasti toimii! :)

  VastaaPoista
 4. miks sun täytyy aina hymyillä tollee hampaat hirvee esillä, näytät joltai hamsterilta XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori mutta mä hymyilen just niin kun mun suu sattuu hymyillessä menemään hankalaa lähteä valitettavasti muuttamaan :-D

   Poista
 5. voitko auttaa, kirjoitan itse blogia ja haluaisin tietää kuinka voin lisätä kuvia flickrin kautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sä teet käyttäjän flickriin ja lataat sinne kuvat, sitten kopioit html koodin flickristä ja lisäät sen blogiin sen kokoisena kun haluat. Hankala selittää yksinkertaisesti! Kysele lisää jos et ole vielä selvinnyt :-)

   Poista
  2. oi kiitos paljon ♥:) kyllä selvisi!

   Poista