11/17/2013

puhelin kuvia

ready ready2 ready3 idkuva ready5
Mun postailu on ollut nyt vähän harvaa, mutta mun viikko muutenkin on ollut aika sekava ja varsinkin tää viikonloppu...Päätin kuitenkin purkaa tänne vähän puhelimen kätköistä kuvia, kun kameran muistikortti ammottaa melkein tyhjyyttä. Mulla olis vielä kans julkasematta puhelinkuvia syysloma reissusta, niitäkin pikimmiten! Hah mutta eilen käytiin tyttöjen kanssa ratsastamassa (harmi vaan, että tosta kuvasta rajautu roosa ja essi pois, kun toi kuva oli otettu vaakatasoon :-( ) No mutta meillä oli tosi hauskaa ja ajateltiin, että joskus ensi vuoden puolella käydään uudestaan! Tai viimeistään sillon.

Meillä alkaa ensviikon torstaina koeviikko ja härreguud kun pitäis taas alkaa selailemaan vähän kirjoja läpi, hyhhyh. Mun kalenteriin oon näköjään kirjottanut, että tänä iltana pitäis vähän alotella psykan lukeminen, mutte eiii mä en jaksa, mä haluun kattoo mielummin pakoa! Mä oon aina unelmoinut siitä, että mulla olis kaksois-sisko joka vois käydä aina tekemässä ne mulle vaikeet kokeet ja toisinpäin, olis aika ovelaa...Tää olis ainoostaan kiva näin koeviikoilla, mutta ei ehkä sitten muuten niin kiva :-D. Musta tuntuu nyt pahasti siltä, että kallistun paon puolelle (haha kuulostipa hassulle, en mä mihinkään oo pakenemassa) No heh joo ompa hauskat jutut, mä nyt häippäsen, heippamoikka!

19 kommenttia :

 1. ihanaa ku postaat näin usei! itekku on näin 10 vuotta ratsastanu ni ois kiva kuulla kui se oli siun mielestä tosi hauskaa? :) yleesä monilta saa kuulla niitte ennakkoluuloja et se on kamalaa yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hauskaa katella meiän kaikkien touhuja, kun osa meistä oli iha toheloja ja meille pidettiin vähän sellanen hassuttelu tunti:-D ratsastaminen on tosi kivaa, mutta ajatus jostain tallitöistä kauhistuttaa, eli en tuu olemaan ainakaan mikään heppatyttö! Mut joo tosi kivaa oli! :-)

   Poista
 2. tämmöset postaukset on ihania, paljon erilaisia hyviä hetkiä :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosi kiva postaus!:) ja mulla on tuo ihan sama, eile piti jo alotella lukemaa mut eipä siitä mitää tullu :D

   Poista
  2. Kiitos! Ja jooo mä en saanut lukemista aloitettua...poen sitten huomenna huonoa omatuntoa, kun pitää lukea enemmän :-D

   Poista
 4. Voi ku kivoja kuvia :-) ja hei hitsi noi lasketteluhousut on niin ihanat!!

  VastaaPoista
 5. Ite aattelin ostaa noi laskuhousut turkooseina!:-)

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia,varsinkin toi jelly beans lajitelma,varmaan ulkomailta??

  VastaaPoista
 7. voisitko laittaa siu koulukuvasta kuvaa tänne ?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D...enpä oikein tiedä, en oo ees saanut niitä vielä, mutta kun ne saapuu niin ehkä jonkun kaukaa otetun kuvan voin laittaa xd

   Poista
 8. pakko kysyy sellasta et paljon se fressin salikortti makso? :-D mulla on ollu pitkään kauhee liikuntakärpäne ja haluaisin alkaa käymään salilla, ku täällä pimeessä mikkelin perukoilla lenkkeily ei kauheesti innosta.. mun on vaan niin vaikee alottaa ku en oo
  koskaa käyny ja pelkään etten ikinä opi niiku ns. käyttämää fressiä et mite siellä niiku toimitaa :D.
  varsinki kaikki ryhmäliikuntatunnit kiinnostais.. nii ootko tykänny fressistä ja suosittelisitko tälläselle alottelijalle? :-) ja tykkään tosi paljon sun blogista, ihanan laadukkaita ja ilosia kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sä otat sen kortin vaikka vuoden sopparilla niin se on 65e kuussa, ja kaikista noista voi käydä juttelemassa ihan paikanpäällä. Henkilökunta auttaa alkuun ja suosittelee myös noita liittymis vaihtoehtoja! Myöskin esittelee paikat jos on tarvetta! Ja helposti oppii fressiä "käyttämään" ja ryhmäliikunta tuntien aikataulukin löytyy fressin omilta nettisivuilta. Ja tykkään ja suosittelen fressiä super paljon! Kannatan ehdottomasti liittymistä! Nyt vaan kamppeet niskaan ja vanhempia suostuttelemaan ;-). Ja kiitos tosi paljon! :-)

   Poista
 9. Tehkää Mikon kanssa joku hassu video! Ne sun aikasemmat videot joissa mikko on vilahtanu on ollut ihan hirveen hauskoja, ootte tosi söpöjä yhdessä!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, mutta hmmm...pitää nyt vähän katella :-)

   Poista