10/16/2013

syysmasennusta(ko)

Moi! Tuntuu, että kauheeta kiirettä on pitäny ja oon muutenkin ihan väsynyt ja turtunut. En tiedä johtuuko koulusta mistä johtuu..vähän kaikenlaista stressiä ja on tuntunut ihan ylitsepääsemättömältä tulla tänne kirjottelemaan. Toivottavasti tää olisi vaan ohitse menevää syysmasennusta? Mutta hei tässä nyt kuitenkin oon. Huomenna yritetään kuvata mikon kanssa kysymykset purkkiin ja jos vaikka toi editointi ohjelma tällä kertaa toimis ja saisin julkaistua sen postauksen ennen reissuun lähtöä. Toivotaan, toivotaan.
syksynen IMG_3839
Me tilattiin mun (ja tuuren) puhelimeen toi fish eye lens. Toi on tosi siisti nykin kaduilla. Haluisin kovasti fisheye objektiivin kameraan, mutta tähän hätään en sellasta kerennyt hommaamaan eikä siihen kyllä rahaakaan olisi ollut. 
idsyssy IMG_3842
Alettiin äitin kanssa virkkaaman tollasia ja, kun noita ollaan yli 100 kappletta tehty niin tehdään noista sellanen tilkkutäkki. Noita on tosi kiva tehdä :-D haha kamut sanoo jo mummoks.
IMG_3851 – Kopio
Viime yönä 5 tunnin yöunien jälkeen aamulla ei todellakaan jaksanut miettiä mitään muutakun, että ensimmäinen huppari joka kävelee vastaan niin sen mä vedän päälle. Tota en aikoihin ookkaan käyttänyt.
IMG_3950
Oon taas alkanut lakkailemaan kynsiä. Toivotaan, että lakkaus into säilyy, nimittäin, kun on lakatut kynnet niin kaikki sujuu paremmin. Kunnes noi alkaa repeillä ja halkeilla ja näyttää sotkuselta, sillon kaikki menee ihan huonosti.
IMG_3917
Tänään illalla sitten oli tanssi ja, kun paikan päälle mentiin niin tunti peruttiikin ja jäätiin vaan kaisan kanssa ihan kahdestaan tanssimaan (riehumaan) sinne opistolle. Haha puoltoista tuntia nopsasti vierähtikin. Mitä sitä turhaa mihinkään raahautumaan...Nyt nopsan nopsaa täytyy mennä untenmaille, kun aamulla kahdeksaksi olis kerettävä stadiumin avajaisiin, haha öitä!

16 kommenttia :

 1. Mihin puhelimiin noita fisheye objektiiveja saa?:-) Ihana asu, jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi käy lähes kaikkiin puhelimiin, koska toimii magneetti kiinnityksellä! :-)

   Poista
 2. haluisin napata ton sun asun! niin lämmin mut supertyylikäs ;>

  VastaaPoista
 3. Mun pitäs ostaa joku just tuollanen takki ku mikä sulla on näissä :) Jus tuon punainen nimenomaa, ihanaa piristystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin hirveesti tykkään tosta takista juurikin ton värin takia! :-)

   Poista
 4. Mulla on samanlainen fiilis:( Jotenki turtunu näihin päiviin, tuntuu et joka päivä menee ihan samalla kaavalla:D Mulla on joka syksy tää sama "syysmasennus".. Tuntuu just että väsyttää vaan eikä jaksa tehä mitään. Kait se johtuu tosta pimeydestä :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo tosi ärsyttävää! Mäkin veikkaan, että juurikin tosta pimeydestä johtuvaa ja päivät on siksi tosi lyhyitä! :-(

   Poista
 5. Mistä toi kaulahuivi on? :-)

  VastaaPoista
 6. Näinki sua siellä Stadiumin avajaisissa! :-D

  VastaaPoista
 7. Mistä toi takki on? :) Ihanan näkösiä kuvia!

  VastaaPoista
 8. Siis ootko sä lähössä nykiin vai ymmärsinkö väärin? :D

  VastaaPoista