10/13/2013

sunnuntai höpinää

IMG_3832 IMG_3818 IMG_3809 IMG_3821 IMG_2750
Heipparallaa! Kävin eilen pyörähtämässä kaupungissa kulmia värjäämässä ja salille paria juttua etsimässä. Löysin vihdoin kaikkien kauppojen läpikäymisen jälkeen etsimäni ja samalla h&ämmältä nappasin mukaan ton kaulahuivin. Toi kaulahuivi natsaa oikein hyvin mun punasen takin kanssa ja tossa on muutenkin ihanan syksyset värit! Älyttömän ärsyttävää kun mulla on jäänyt tekemättä se kysymyspostaus ja toi kooste videokin vaan roikkuu ja roikkuu ton movie makerin temppuilun takia. Tyttöjen kanssa perjantaina varailtiin vurojakin tiian koneelle, että kuka saa tehdä milloinkin kaikkien koneet reistailee...haha no ei nyt sentäs, mutta ihme on kun ei millään toimi vaikka joka päivä koitan ladata aina uudestaan. Yritän selviytyä toteuttamaan ne vastaukset ensiviikolla, koska muuten se jäis syysloman jälkeiselle viikolle. Mä haluaisin kovasti tehdä ajastettuja postauksia teille syyslomalla, kun meidän hotellissa siellä nykissä on vaan maksullinen wifi joten sieltä postailu saattaa olla hankalaa. Mulla vaan ei ajastuksetkaan jostain syystä toimi, mikään ei nyt toimi:-D. Mutta siis pariin kertaan on ajastetun postauksen laittanut ja sitten kummastellut, kun se ei siihen aikaan oo julkaistuksi bongahtanut kun olisi pitänyt.

Mutta onneks on jotain mukavaakin nimittäin viikon päästä huomenna istun lentokoneessa kohti new yorkia, paikkaa jonne oon aina halunnut. Ja äskettäin varattiin myöskin kaveriporukalla mökki tahkolta hiihtolomaksi..ehkä alankin jo odottaa talvea!

9 kommenttia :

 1. ihanat noi kynnet! ja huivi sika hieno! ja just minuutti sitte mietin tässä että tekeepä mieli jäätelöö ja tarkastelin sun blogia ja ääää! ja äää myös toi sun nykitin ja äää vois jopa tolle tahkolleki laittaa mö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KaisaXD mö. Mutta kiitoksiakiitoksia ja lälläslää meil on jädee

   Poista
 2. upeet kynnet ! ja ihana toi huivi, näyttää toosi lämpimälle :)
  http://nelliuu.blogspot.fi

  VastaaPoista