9/09/2013

BENJI

Mulla ei ollu nyt yhtään mitään muita kuvia mitä postailla kun nää viikonloppuna otetut benji kuvat! Vähän tyhmää tulla pelkästään tälläsillä kuvilla tänne, mutta halusin kuitenkin tulla, enkä viiti ilman kuvia tänne höpötellä! Mutta tosiaan joo lauantaina käytiin kaisan kanssa hyppäämässä benjit ja hui kun oli siistiä! Ehkä kuitenkin sellainen kerran elämässä juttu. Joskus voisin kyllä jostain korkeemmalta hypätä ja myöskin vähän jossain eksoottisemmassa paikassa! Vaikka jossain kallioiden välissä..hehee.
IMG_1882 IMG_1891
Tänään kävin ahkeroimassa bodypumpissa ja ai että se treeni tuntu raskaalta. Paljon raskaammalta mitä muistelin viimekerran olevan. Saa taas nähdä pystynkö aamulla nousemaan sängystä... huomenna on kylläkin ihana aamu, kun koulu alkaa vasta puoli kaksitoista! Saa makoilla sängyssä rauhassa, syödä aamupalaa myöskin rauhassa ja laittautua rauhassa, eikä tarvitse juosta tukka putkella kouluun. Ajattelin myöskin kävästä kurkkaamassa kirppispöytää ja viemässä sinne muutamat housut ainakin lisää. Äiti sanokin, että tänään kun piipahti siellä viemässä lisää tavaraa, niin mun vaatteita melkein vietiin käsistä, haha! Tosi kiva jos jollekin teistä on sieltä jotain löytynyt! Hävettää vaan kun niin moni niistä vaatteista oli ihan ruttusia, mutta en millään jaksanut kaikkia alkaa silittämään ja niiden kanssa tuli muutenkin niin kiire:D.
IMG_1870 IMG_1895
Nyt meen tekemään läksyjä ja sen jälkeen kattomaan bb:tä....sitä vaan on pakko katsoo andyn takia haha se on ihan huippu! En haluu kuitenkaan, että tosta kattomisesta tulee rutiini, että joka ilta pitää tillittää telkkaria kymmenestä yhteentoista! Ainiin ja jee tänään alko salkkaritkin! Nyt alkaa menemään jo turhan löpinän puolelle joten se on morjens ja voisin ehkä seuraavaan postaukseen napsasta kuvat siitä mun uudesta talvitakista josta joskus aikasemmin mainitsinkin!

8 kommenttia :

 1. Eikäää mäki oon _aina_ halunnu hypätä ton... noo kyllä se päivä vielä koittaa 8D Tosi kiva postaus ja ihana Blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etköhän sä vielä hyppäämään pääse! Ja kiitos paljon!:)

   Poista
 2. mäki olin hyppäämäs tuolla ja se oli kyl iha hullun siistii :D

  VastaaPoista
 3. toivon niin paljon et Andy voittaa koko BB'n, se on jotenki ihana tyyppi :----D

  VastaaPoista
 4. oon aivan mielettömän kateellinen sulle että oot päässy hyppäämän benjihypyn!! se on ollu mun suurin haave koko pitkän ikäni, mutta aina on ollu joku asia tiellä enkä ole päässy hyppäämään!:/ mutta vielä joskus mäki pääsen :D

  tykkään muuten tässä sun blogissa siitä että kuvat on niin tarkkoja ja valoisia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etköhä sä joskus vielä kerkee! :-) kiitos paljon!:)

   Poista