8/29/2013

vähän väsyttää

Tää tekstikenttä on ammottanut tyhjyyttä kohta varmaan jo puoli tuntia ja mulla ei ikinä käy näin. Enemmän oon miettiinyt sitä, että millä sanalla mä alottaisin kun aina tulee joku perinteinen "moikka!" :D. Nojoo nyt sain ainakin tekstiä tohon alkuun, jes. Mä oon koittanut nyt tässä viimepäivinä kerätä kaapista kaikkia turhia vaatteita pois joilla ei oo ollut käyttöä vähään aikaan ja joitain oon saanut jo kaupiteltua ihan hyvin kavereillekin. Kohta on onneks meille kirppis pöytä varattuna ja saan tyhjennettyä kaapit kaikesta roinasta. Tossa alempana on kuva noista mun uusista, tai no mulle uusista harmaista niitti farkuista jotka ostin iinalta, kun sekin on käymässä vaatteidensa kanssa samaa rumbaa. Tää on itseasiassa aika kätevää ja kavereiden kanssa pitäis harrastaakin tota vaatteiden vaihtelua, niin ei tarvitse tuhalata rahoja kalliisiin uusiin vaatteisiin kaupassa, kun samalla voi saada jotain kaverin vanhaa joka on itselleen samalla myös uutta. Mä en yhtään tiedä onko nää lauseet fiksun kuulosia ollenkaan tai, että kuinka paljon mulla on normaalista poikkeavia kirjoitusvirheitä, mutta mä en vaan yksinkertasesti jaksa tarkistaa tota tekstiä läpi.

Huomenna on jo perjantai ja mä oon oottanut sitä koko viikon kuin kuuta nousevaa, mutta sitten huomisen suunnitelmat menikin ihan päin prinkkalaa joten en ootakkaan sitä enää. Hahaa tossakaan lauseessa ei ollut mitään ideaa.. Mikolle kuitenkin oon huomenna menossa ja sitten iskän auto noutaa mut aamulla sieltä ja matkataan helsinkiin muutaman kaupan kautta tuttavaperheen luo rapujuhliin. Kello on ihan kaameen paljonkin jo, joten siks en jaksa tähän tekstin kirjottamiseenkaan keskittyä en sitten yhtään. Ainiin ja tänään käytiin tyttöjen kanssa leffassa katsomassa se kauhuleffa kirottu ja oli muuten kauhee, silti hyvä. Nojoo nyt painan pään tyynyyn hyvää yötä!

IMG_1203 IMG_1221 IMG_1212 IMG_1222 IMG_1233

9 kommenttia :

 1. Vähän hyvältä kuulostaa toi kavereitten kanssa vaateitten vaihto:)
  Ja ihania kuvia, mullakin on toi moikkaus ja teksti ongelma nykysin:D

  VastaaPoista
 2. Heippa,
  suosikki blogit postaukseni on valmis, joten olisi kiva jos kävisisit kurkkaamassa ja palaute olisi ihana juttu! :)

  http://its-about-trying-your-best.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. "helsinkiin muutaman kaupan kautta" pitääkö se oikeesti ihan koko ajan olla ostelemassa jotai vaatteita jne:D eihä siinä jos rahaa riittää.. mut silti vois miettii et kai sitä vähä aikaa pärjäis niillä "vanhoillakin" vaatteilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sanoin kyllä noin ihan vaan siks että iskä ja nää haluaa käydä matkalla jumbossa eikä mennä suoraa päätä sinne tuttujen luo:) Ja mä en ookkaan menossa ostelemaan vaatteita tai mitään muutakaan, mutta meen käymään siellä myös koska muut sinne menee:)

   Poista
 4. Mihin kirppikselle viet? Ja voiks laittaa pöydän nro:n sitten ku tiiät? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. viedään tonne reaalikirpparille ja joo ilmottelen sitten lähempänä numeroa yms:)

   Poista