8/26/2013

mekko, herkkuja, kaksi eri asua, sukulaisia, kuulumisia...

wanhojenmekko
pientä sneak peekiä mun wanhojen mekosta joka saapu maanantaina
IMG_0867
perjantaina menin illalla mikolle ja iltaa vietettiin ihanien herkkujen ja Orange is the new black sarjaa katsoen
IMG_0865
Matkalla mikon luokse ihastuin aivan upeeseen pelto maisemaan, joten parkkeerasin mopon sillä sekunnilla tien viereen ja juoksin pellonläpi ottamaan maisemasta kuvia 
IMG_1023
paita+bleiseri H&M // housut garlings // kengät converse
IMG_0939 IMG_0989
me serkukset taidetaan tykätä sinisestä?
idtyttö
neule H&M // paita zara // housut garlings // kengät converse

Eilen vietettiin mun pikkuveljen synttäreitä sukulaisten kanssa ja jossain välissä kerettiin noita kuviakin jonkun verran ottamaan. Tossa on nyt kuvat kahdesta eri asusta, sinistä ja punaista raitaa.. en oo ollenkaan raitojen ystävä, enhän. Noissa asuissa ei kylläkään vaihdu kuin yläosat, mutta who cares.

Jopas oli sekalaisia kuvia sieltä täältä. Huh kun tänään oli hankala herätä puol seittemän aamulla..maanantait vaan on jotain niin kamalaa. Sitä nukkumaan menoakin aina venyttää jostain kumman syystä siihen kahteentoista asti, vaikka mitään fiksua tekemistä ei olisikaan ja sitten yöunet jää kuuden tunnin pituiseksi, hyihyi. Tuo kostautukin tänään koulun jälkeen kun simahin ihan täysin. Loppu päiväkin menee ihan hukkaan, kun väsymys on niin kova, että ei jaksa tehdä enää mitään muuta. Nyt voisin vilkasta tuliko jotain läksyä ja sitten siirtyä gossip girlin pariin. Hyvää alkanutta viikkoa!

12 kommenttia :

  1. Ei oo todellista, arvaa vaan oonko meinannut hommata ton saman mekon (ainakin toi näyttää just siltä) ... Ää nyt pitää itkee itsensä uneen kun en saakaan sitä :-D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ounouuuuuu! eikä kui huono säkä, toivottavasti toi ei olis se sama:D...ähh!

      Poista
  2. Mistä tuo mekko on koska näyttää aivan samalta mitä oon itekki katellu, ihan vaa varmuudeks ettei sit tuu olee sama mekko nii jos haluat kertoa ostopaikan...? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan mielellään kerron, että ei tule noita tapauksia:D..kissydressistä!

      Poista
  3. meikkivideoon sen verran,että ootko ottanut kestovärin kulmiin ? Videossa missä mikko sut meikkas sulla oli super vaaleet kulmakarvat/ ei näkynyt ollenkaan ja nyt viimeisemmässä jo ihan tummat,niin mitä on tapahtunut :D ja jos oot kestovärjännyt niin missä värjäsit/itse ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moikka! Joo mä kävin parisen viikkoa sitten ottamassa ripsiin ja kulmiin kesto värjäyksen. Viimeksi kävin toukokuun lopussa joten väri oli kokonaan parissa kuukaudessa lähtenyt pois niin oli pakko käydä taas juurikin siksi, että oma väri kulmissa on niiin vaalea. Kävin värjäämässä hennis nimisessä kampaamossa, mutta mun mielestä melkeimpä jokaisessa kampaamossa noita värjäyksiä suoritetaan :) Joskus värjään myös kotona, mutta ne ei toimi mulla kauheen hyvin.

      Poista
  4. Onko Mikko sun parina? :-)

    VastaaPoista
  5. Paljo makso hennisissä ripsien ja kulmien värjäys? :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain värjättyy harjottelijalla eli se makso vaan 10€ mut normaalisti se makaa 25€ :)

      Poista
  6. Saanko käyttää banneriasi blogini postauksessa, kun kirjoitan suosikki blogeistani? :)

    VastaaPoista