7/10/2013

HAPPY

IMG_8214 idmeikit
Muutamia uusia meikkejä sokokselta ja mikon antama uusi hajuvesi! Nuo meikit oli kappale hinnaltaan vain 2€ ja osa 2,50€ syystä, että nuo meikit jollain tapaa on uudistumassa ja kaikki vanhat myydään pilkkahinnalla pois! Kannattaa käydä katselemassa jos jotain olis vielä jäljellä!
IMG_8197
Tänään on ollut kyllä ihan huippu päivä vaikka oonkin ollut kotona tekemättä mitään! Päivästä teki mahtavan se kun huomasin, että muhun on otettu yhteyttä ihan huippupaikasta tätä blogia koskien! Ei vitsit, mut kerron siitä seuraavassa postauksessa enemmän, kun sen jutun saa valmiiksi. Hah hauskaa olla näin salaperänen. Huomenna on suunnitelmissa työpäivän jälkeen mennä tanssiporukan kanssa rossoon syömään, namnam. Ja sitten viikonloppu olis tarkotus viettää hangossa! Harmittaa vaan, että parhaan kamun synttärit jää väliin:(...

Hei muuten oon kattonut nyt netflixistä PLL:än ensimmäisen tuotantokauden, osaako kukaan sanoa, että löytyykö sieltä toista tuotantokautta ollenkaan? Kun eikö sekin kuitenkin ole tullut...Kertokaa jos tiiätte asiasta jotain! (oon koukussa)

3 kommenttia :

  1. couchtunerissa on pll kaudet 1-3 ja neloskausi alko just:)

    VastaaPoista
  2. Itse katson pll:än jo kolmatta kautta ja olen ladannut ne torentteina ja saa myös tekstitykset suomeksi. Lataaminen on helppoa vaikka ensiksi ajattelin ettei siitä mitään tuu (:

    VastaaPoista