4/10/2013

keskiviikko

IMG_3228 IMG_3223 IMG_3319 IMG_3208 IMG_3277 IMG_3200
äää tylsä kuvasaldo. Tulin nyt vaan nopeasti moikkailemaan ilman mitään fiksua sanottavaa. Viimenen jakso alko viimein eli loppu puristusta vaille kesäloma (melkein) kohta on vappu eikä siitä olekaan enää pitkä matka koulujenloppuun. jeeee. Ainiin ja matikan koe meni uusintaan heittämällä, siitä ei tarvinnut edes juuta tai jaata sanomaan, eli se pitäisi uusia ennen vappua, blääh. Nyt pää lyö ihan tyhjää, se varmaan johtuu tän päiväsestä mikon seurasta:D heh. Mulla on vielä tässä jotain hommiakin hoidettavana eli jätän tän tekstin nyt tälläiseksi tyngäksi, toivotavaan ensikerralla parempaa suoritusta, moi!

12 kommenttia :

  1. juotko tai poltakko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en näitä kysymyksiä mielellään tänne blogin puolelle jakais, mutta sillon tällön kavereiden kanssa juhlitaan ja en missään nimessä polta!

      Poista
  2. arvosteletko muita ihmisiä ulkonäön perusteella? esim meikkaamisen perusteella tms. ? tuli vaan mieleen jostain syystä, kun vaikutat sellaselle joka on suht suvaitsevainen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oot oikeessä, mä en yleensä kovin helposti arvostele ihmisiä ulkonäön perusteella, enkä varsinkaan minkään meikkaamisen! :)

      Poista
  3. löysin äsken sun blogin ja rakastuin !! liityin lukemaan :)

    http://jasminsofi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. sulle on tullut kiloja vissiin viime aikoina lisää?? eka ja kolmas ei oo mitenkään imartelevia,mutta samapa tuo on mulle ootko lihonu vai et XD haluisin vaan tietää paljon sun kokoinen ihminen syö/liikkuu esim viikossa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitä ihmettä:-D ei oo kyllä paino muutuunut minnekkään suuntaan ja jos haluat tietää paljon liikun niin 2-3 kertaa viikossa salilla ja kerran viikossa tanssi...ja ihan normaalisti syön:) kiitos huolenpidostasi!

      Poista
  5. saiks 4 kokeesta vai? mulla kans, pitäis bilsa mennä uusimaan xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JoooXD noh mitäs pienistä!

      Poista
    2. niinpää! xD yks nelonen, ei nyt mmitään haittaa :D

      Poista
  6. Mistä oot ladannu tuon iphone teeman mikä sullon tuossa? Satuks muistamaan nimeä yms? :)

    VastaaPoista