2/09/2013

start now, not tomorrow

muok2
muok3 muok4 muok

Moikka! Mitä kuuluu? Mulle kuuluu ihan hyvää kiitos kysymästä:) Tänää ei oo mitään ihmeellistä tapahtunut, mutta aamupäivästä essi ja aino tuli meille ja autoin niitä ton blogin tekemisen kanssa ja sitten käytiin kattomassa essin sähly peliä. Nyt Mikko on tässä ja kohta lähetään johonkin! Nyt ei oo oikeestaan mitään asiaa, mutta KÄYKÄÄ KATTOMASSA AINON JA ESSIN BLOGI! (<clik!) Noniin moikkamoi!
IMG_0614

10 kommenttia :

  1. Liityin sun blogiis lukijaks, koska vaikutti tosi kivalt! käy kattoo munki :) http://nataliahamalainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. sulle ois tunnustus meiän blogissa! :) http://366dayss.blogspot.fi/2013/02/new-blog-love.html

    VastaaPoista
  3. voiii vitsit! oon niin mielissään, ku löysin näin ihanan blogin josa on laadukkaita kuvia ja ihana ulkoasu ja kaikki! sait musta uuen seuraajan :--)

    http://jossu-liveyourdream.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Link your blog olisi huippu eli sun lukijat linkittäis omat blogit ja valitsisit top 5 tai sen verran kun hyvältä tuntuu ja esittelisit sun omat suosikit lukioiden blogeista, mutta voisitko sitä ennen tehdä postauksen blogeista mitä mieluiten/päivittäin luet ?:) arvostaisin kovasti jos jaksaisit toteutella nämä kaksi postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en noista molemmista tiedä mutta ton ekan minkä ehotit nii sen voisin kyllä jossain vaiheessa tehdä, koska siinähän tulee samassa ne sitten, että mitä mieluiten luen.. Tavallaan:) mutta joo yritän kyllä toteuttaa!

      Poista
  5. Sulle ois haaste:) !
    http://ronjjau.blogspot.fi/2013/02/pintaa-syvemmalle-ja-epaonnistuneita.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, mutta pitää kattoo, että mite näitä haasteita nyt jaksaa tehä:)

      Poista