12/22/2012

christmas time

Eilen ei maailmanloppua tullutkaan, voi harmi. Mutta eiliset maailmanloppu paardit oli kyllä huikeet! oikeesti ei terrrve!
Mutta joo nyt alkaa jo pikkuhiljaa jouluntunnelmissa pyöriä, kun tänään mummi ja mikko oli syömässä ja oli jo kinkut ja laatikot pöydässä. Eli siis huomenna se joulu täällä iskällä ja sitten maanantaina äitille. Onhan se vähä kurjaa kun aatto tavallaan kahtenapäivänä, mutta ymmärrän myös, että tottakai iskä haluu meijän kanssa myös viettää joulua niinkun olis oikeesti joulu! Mikko ehdotti, että avattais toistemme lahjat vasta aattona, mutta en millään pystyny jänskäämää sinne asti, koska paljon kivempi sitte nähdä miten toinen reagoi ja se sen ilme kun se sen lahjan aukasee! Ja sieltä paketista ilmesty mikolle bossin hajuvesi pakkaus, tykkäs kyllä paljon (huh huokaus helpotuksesta.) JA mä en osannu odottaa yhtään mitään mitä se mikko on mulle ostanut! oikeesti mua jopa pelotti, että mitähän se on ostanu...Mutta ah kun avasin paketin! Siis oon varmaa jo 3 kuukautta sitte käyny espritillä kuolaamassa ton laukun perää, mutta en ikinä ollu ite ostanu sitä, enkä todellakaa osannu arvata kun joku 2 viikkoa sitten siellä liikkeessä taas käytii mikon kanssa ja laukkua ei enää hyllystä löytynyt ja harmittelin sitä mikolle, hah ja sitten kuitenki tää yks ihana oli ostanut sen! tykkään kyllä tositosi paljon hih. Mutta nyt seuraavaa postausta varmasti luvassa vasta joulun jälkeen, sillä nyt aion vaan rentoutua ja ottaa niin iisisti kun vaan mahdollista, suosittelen tekemää samoin!:) kuullaan joulun jälkeen ♥ tai no riippuu maltanko olla tulematta.

IMG_0784 IMG_0790 IMG_0788
ainiin ja sain mikon porukoilta tollasen ihanan mukin pentikiltä:)!
IMG_0775 IMG_0776 IMG_0763 IMG_0769 IMG_0768
tänään koristelin meijän kuusenki! Siitä jos mistä tulee joulu fiilis!:)

8 kommenttia :

  1. vähäkö toi laukku on ihana! :)

    VastaaPoista
  2. Hmm taisin siel paardeis selittää sulle oikein "selkeästi" että mite voit tulla sinne tanssii :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HahhahahXD noh kyllä sä ainanki yritit:D sanoit koko aja että sen ku vaa tuut sinne , joojoo tuut vaa:D

      Poista
    2. No niimpäniin :---D mutta se se pääpointti oikeestaa oliki..? :D

      Poista
    3. jeps nii oli, kyllä sä suoriuduit oikein hyvin:D :)!

      Poista
  3. Mie en sillee ite tosta laukusta tykkkää (ei pahalla), mut oli varmaan ihana saada tollee lahjaks j vielä poikaystävältä! :3 Oon oullu jo jonki aikaa tän sun blogin lukia ja tykkään kovasti :)<3 Ootsä minkä ikänen ? :) Ja muuten mullakin on blogi, käy tsekkaa jos kiinnostaa: jannislife.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii kaikkj tykkää vähän erityylisistä varmasti!:) mutta kiitos paljon sulle<3! Ja oon 16. Käyn kyllä varmasti kattoo ton sun blogin kanssa!:)

      Poista