9/17/2012

syssy!

joo eli oon nyt jonku aikaa temppuillu ton blogin bannerin ja ulkoasun kaa, ja nyt sain vaihettua ja tehtyä oman näkösen, se jonki aikaa oli vähä hakusessa... tänää koulussa tein opon tunnilla iha hirveen ja vaihoinki sen tähä blogii ja sitte loppu tunti ja se jäi tänne! toivottvasti kukaa ei nähny :D Mut joo tänää kävin koulujälkee vuokraamassa nälkäpelin ja ostamassa mässyä ja mikon kaa sitte katottii se leffa. Mut ei helevetti ku tänää ostin kympillä mun kännykkää kaks suojakalvoo toho näyttöö nii ku aloin laittaa niitä nii niihi aina pomppas kaikki karvat ja pölyt nii tottakai sitte toho puhelimee jäi ihan _älyttömästi ilmakuplia ja ne molemmat suojat menee nyt roskii... aloin tässä miettimää, että ihaku oisin aikasemminki ostanu niitä samoja ja kävi samalla tavalla... no nyt en enää osta se on varma!

Sitte tossa joitai mun ja mikon eilisiä kuvia, oli ihana syksykeli, lämmin ja paisto aurinko! sitte noissa kuvissa vilkkuu myös mun uus kangaskassi jonka mikko toi tuliaiseks ku kävi viikoloppuna helsingissä :)







8 kommenttia :

  1. Toi on nyt tosi kiva toi banneri! :-) jaja mulla käy aina samalla tavalla noitten suojakalvojen kanssa, en kestä! :D:

    VastaaPoista
  2. jätkäs on varmaa luonteeltaan ok mut huhheijaa mikä ulkonäkö !!!!!!

    VastaaPoista
  3. hyi vittu tuo vika kuva =DDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  4. Tuo Mikko varmaan suuresti loukkaantuu jostain anonyymien vinkumisista...::D Kukaan ihminen kun ei satu näyttämään brad pittiltä! hoitakaa vaan ne omat poikaystävä asiat kuntoon niin ei tarvitse tulla vinkumaan muiden poikaystävistä!
    Niin ja ihana blogi sulla petra!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oot ihan oikeessa, ei se noista paljoa hetkahda, kun mullekin on valitettu siitä, että en sheivaa käsikarvoja...:D , mutta kiitos paljon sun kivasta kommentista ja kiva kuulla, että tykkäät <3 !

      Poista