9/22/2012

huooooooh

Hitto, että ärsyttää ku eile teille sanoin, että julkasen nää kuvat sitte seuraavassa postauksessa! ....Kooska nää on paljo huonolaatusempia ja tyhmempiä ku ne mikon kameralla otetut eliliset kuvat! nyt kyllä ajattelin, että ehkä mun järkkäri pitäis hommata, olis paljo helpompi ja parempi sitte näitä postauksia tehä. nii ja ärsyttää kans ku tällei heti perää taas omakuva postaus, mutta nää nyt oli tässä valmiina nii kai julkasen nää, ainaki tällei nyt vaa nopeesti pois alta! Tulin äske tossa just iinalta ku koitettii yhessä vähä lueskella kokeisii.. nojaa kyllä myö jotai saatii luettua.. :D ja tän loppuillanki ajattelin käyttää kokeisii lukemalla, noh pitää vaa miettiä, että kohta se koeviikkoki on jo ohi ja jakso vaihtuu :) ootan nyt vaa hirveesti sitä egyptin matkaa, että pääsee pois täältä lämpimää! nonii joo siinä nyt pari tyhmää kuvaa.




5 kommenttia :

  1. ei sun kannata hommata järkkärii sen takia et saat tänne sun paskaa blogiis vähä parempii kuvia? kauheeta rahantuhlausta, mieti nyt vähän ritch bitch pentu !!! kannattaa eka miettii et tarviitko nii kallista kameraa mihinkään bloggaamiseen ? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä muuteki ois kivaa että ois hyvälaatusia kuvia, eikä vaa sen takia että saa blogii parempia kuvia. Eiköhä Petra tarkottanu että olis kiva jos blogissaki olis parempilaatusia kuvia, tuski nyt kukaa VAA sen takia ostais kameraa.

      Poista
    2. Voi luoja joku ano taas taitaa olla vähä kade ku petra sattuu omistaa aika sika hyvän blogin!;)

      Poista
    3. nyt tuli iina vasta tuo sun viesti, mutta no kiitos :)

      Poista
  2. Kyllä nuo anojen kommentit aina vähä yllättää.. Jos tää on paska blogi nii ihmettelen miks ees käy täällä..:)? Ja en todellakaan oo mikää richbitch:D! Ja mietin tolla kameran ostolla myös sitä että olisin voinu ostaa ton mikon kameran mikolta ku se ei enää oikee siitä tykkää.. Ja kyllä ja niimpä on kiva jos on muutenki hyvälaagusia kuvia, mut jooo ei se nyt kovi kallis oo jos vaikka ostan mikolta sen kameran :)

    VastaaPoista