6/01/2012

who's ready for a summer!

!K E S Ä L O M A!

Tätä on ootettu!! kesäloma! ei kokeita, ei läksyjä!!! kesäkuussa ei mitään mitä pitäis tehä!! terveee mikä kesäääääääää!!!!!!!!!!!!!!! ei mulla muuta tulin vaa tänne fiilistelemää!! festarit ja kaikki!! hihi oon tosi happy!



6 kommenttia :

  1. tää o ihana blogi! Mut heii miten sait ton otsikon kohal ( onkse ööö gadget? :DD) toi kuva, jossa sulla lukee toi in my own world? ku mä en tajuu miten saan kuvan omaan blogiini ku se tulee aina semmosena pienenä tohon ja näyttää tyhmält. apua avuttomalle :'''DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ihan älyttömän paljon sulle! liity lukijaks jo haluut!:) joo no ekakski meet iha siihe blogii ja sitte painat oikeesta yläkulmasta ulkoasu ja sitten siihen tulee kaks pientä kuvaa blogista vierekkäin jossa toisessa on mobiili versio ja toisessa live versio nii painat siitä live version alta mukauta painiketta jonka jälkee sulle tulee siihe vasempaa reunaa kaikkee asetukset ulko asua malli ja kaikkee nii painat siitä ulkoasu ja sit siihe tulee tavallaa se sun blogin "pohja piirrustus" ja siinä on se ylin gadgetti eli ylä tunniste ja sitten painat että muokkaa ja sit siihen tulee sellane juttu mistä voit lisätä omalta koneelta kuvan:) kerro jos et ymmärtäny jotai!:)

      Poista
  2. I would be ready for summer ! Mut vielä 3 viikkoo koulua:-( Ja petu rakastan sun blogia ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äääh meillä loppu joo !:) ja kiiitos ihana kuulla!!:)

      Poista
  3. voi petra sä vastaat niin ihanasti näihin kommentteihi:) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai vastaan vai, aijjaa no ... Hyvä .. Varmaa !:):D

      Poista