6/30/2012

vähän kaikkee!


Tänää kävin sitte lopullisesti hyvästelee meijän kodin yää.. tai siis entisen kodin, ja sitte myöhemmi hain sieltä pihasta vielä mun skoban nii tuli hirveen haikee olo ku sieltä ovesta tuli ulos joitai muukalaisia ( :D ) no joo ei mua oikeesti naurata, mutta siis oikeesti ku ne alko jo roudaa sinne kamojansa, niillä oli muute hirveet sohvat!  No joo asiaan eli siis tai siis no ei siitä sen enempää. Joo eli siis eile lähettii iskän ja Tuuren kaa sinne ikeaa ja siitä sitte meijän tutuille  ja sitte aamulla mentii 10 aikaa kirkko sinne iskän kummitytön konfirmaatioo ja siitä sitte niille kakkukahveille ja sellasta..ja nuo kuvat nyt ei kaikki oo iha järkevimmästä päästä mutta saa luvan leikisti olla. Ja tuolla myös nuo ylemmät kuvat vielä, eli siis otettii vielä vika kaveri kuva meijän talon kaa tai siis nii. Ja nuo kynnet, sori oikeesti en oo vähää aikaa tehny tyhmempiä, ei jotekaa oikei onnistunu! JA SITTE eile ikeasta ku tultii nii käytii tiksis ostaa kukkia enneku mentii sinne tutuille nii pistin iha huviksee emmille, siis mun lapsuuden kaverille joka asuu vantaal ja nähää iha sika harvoi nii pistin sille viestin että missä se on nii se sit soitti ja sano olevansa tiksis nii sanoin sit et oon tiksin siinä kukkakaupan luona ja sit emmi oli iha siinä lähellä ja se tuli siihe!!!!! ku näin emmin nii juosin vaa iha sika nopee halaamaa ja alko iha itkettämää ku nähää niii harvoi <3 Mut sovittii et jos ei nyt ilmene mitää nii meen niille sitte heinäkuun vika viikoloppu!!!!! Ei nyt muuta, eiku hei tää olis nyt eka yö täällä emännänpolulla.. saa nähä taas tuleeko uni vai ei, noh sen näkee sitte hyvää yötä!

6 kommenttia :

  1. vitsit, voin kuvitella mite haikeeta jättää vanha koti ja muuttaa uutee :( mulla vähä sama juttu ku muutettii keskustasta tänne ristiinaa iha tässä enne kesää..:/
    mut muute kiva postaus ja muuteki hirmu mukava blogi siulla ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot iha oikeessa, se on älyttömän haikeeta! Ja sulla varmasti oli super haikeeta ku sillei kuitenki nii kauas muutit!:( mutta kiitos tosi paljon!:)

      Poista
  2. voi petraa!:( <3 voin nii kuvitella kui haikeet.. mut kyl se sit siit ajankaa..:) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noniii, mutta kyllä se on jo iha vähä helpottanu en enää iha nii paljo itke onneks:) kyllä se ajallaa <3

      Poista
  3. vähäks noloo et sul on jokapaikas aina toi sama mekko ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah. no mä tykkään siitä nii siks sitä käytän, on mulla muitaki mut tuo on kivoin.

      Poista