8/25/2014

kyselemään vaan!

Moikka! Mua ei oo taas pitkään aikaan näkynyt täällä. Eikä kyllä oikein kodinkaan ulkopuolella kirjoituksiin lukiessa, mutta sen verran ajattelin tulla pyörähtämään, että, kun mua ei tällähetkellä täälläpäin hirveesti näy niin mua voi seurailla askissa ja mut löytää sieltä nimellä @petralah. Aina olin sitä mieltä, että tonne en käyttäjää tuu koskaan tekemään, mutta tein sen nyt lähinnä siihen tarkoitukseen, että voin seurata muita...ne kysymyksetkään ei siinä samalla mitään haittaa, vastailen mielelläni siis! Siellä tosiaan pyörin aktiivisemmin kuin täällä ja kysymyksiinkin saa helpommin vastauksia! :-) tässä vielä askiin linkki: http://ask.fm/petralah
neljä pertaa
Tähän laitoin kuvia joita otettiin kesän alussa..joihinkin ylppäreihin mennessä! Tosiaan koitan pikkuhiljaa keräillä postausintoa...tuntuu, että tällähetkellä intoa jopa olisi, mutta pitää olla nenä kiinni kirjassa melkeimpä joka sekunti.

2 kommenttia :

  1. Oi upeet kengät! Mistä oot löytänyt tuollaiset? :)

    VastaaPoista
  2. Apua mä en muista yhtään liikkeen nimeä ja se oli tosi oudossa paikassa jonkun abc:n yhteydessä oleva pikkunen kenkä putiikki! 2 vuotta sitten tosiaan jo nuo ostin :-)

    VastaaPoista