4/26/2014

kesä tulee!

Huhhuh, että on lämmin! Ilmat on tosiaan lämmenyt niin paljon, että mäkin vaan viiletän minkä kerkeen ulkona kavereiden kanssa... tai mitä nyt koulun ja töiden ohella kerkeekään. Ihanien säiden innoittamana, mulle tuli tarve hommata uudet bikinit. Löysin henkasta ja mauksta ihanan pirtsakat kukkaprintillä kuvioidut, mutta alaosa jäi vielä uupumaan. Mä hommaan ton yläosan kanssa varmaan ihan perus mustan. Tää kevät menee myös ihan hitsin hurjaa vauhtia eteenpäin ja ensviikolla on jo vappu?! En jaksa oottaa, mulla loppuu työtkin vappuaattona jeee!
idkuva IMG_0682 Collagepöö IMG_0688
Tänää käytii kiertelemässä kaupungilla nopsasti ja sieltä lähti mukaan pari ihan perusjuttua, uudet mustat housut ja perus harmaa  huppari. Muutama päivä sitten hommasin myös noi ihan perus harmaat kollarishordet! Ylhäällä näkyy myös kahet ihanat kuoret jotka kaisa toi mulle tanskasta, ja toi magee somersby!
IMG_0690 Collagehupsu IMG_0697 Collage1
Toivotaan, että ilmat pysyis vappuun asti yhtä lämpimänä, vaikkain kylmempää on luvattu. Mutta olis ihan huippua jos sää olis tällänen, että aurinko paistais ja lämmittäis. Nostattais kummasti tunnelmaa! Mutta mä lähen nyt touhuilemaan jotakin, se on taas heipsun!

8 kommenttia :

  1. Ei vitsi kuinka mageelta näyttää toi somersby! :-D myydäänkö noita siis suomessa tällä hetkellä?

    VastaaPoista
  2. Sulla on niin ihana hymy etten kestä :)

    VastaaPoista
  3. mist toi harmaa huppari on ostettu, entä noi shortsit? (: Oot super nätti!!

    VastaaPoista