12/05/2013

hömppä postaus

Moi! Mulla ei kamerassa ollut yhtäkään kuvaa ja halusin tulla moikkaamaan tänne, koska seuraava kerta olisi ollut vasta mahdollisesti huominen ilta. Oon nyt Mikolla ja me innostuttiin leikkimään Photo Boothilla, joten ajattelin, että voisin tähän väliin vaikka tehdä ihan tälläsen pikahömppä postauksen. Meillä alkoi tällä viikolla vanhojentanssi harjoitukset ja haha ne on kyllä hauskaa vaihtelua tuntien väliin. Kauheeta kiirettä pitää koko ajan ja tuntuu, että kotona kerkee rauhottumaan vasta ihan illalla ja postaus ideat hipoo nollaa… on mulla yks ihan hömppä postaus idis, millasia kuvia mä lähetän whatsapissa :-D. Eli siis voisin koota niitä kuvia tänne niin saisitte vähän enemmän käsitystä musta itsestäni, hahah. En kuitenkaan ihan kaikkia viiti tänne laittaa, muute häpeen silmät päästä. Mutta kysymys kuuluu, onks teistä kukaan kiinnostunut ollenkaan tälläsestä ajatuksesta, koska en mä sitä sitten tee jos ketään ei kiinnosta haaha.

Nyt ollaan Mikon kotona Mikon perheen ja tuttujen kanssa pikkujouluja viettämässä, kohta syödään hyvää ruokaa ja myöhemmin illasta mut ja Mikko heitetään kaisalle meidän kaveriporukan pikkujouluihin, tai mitkä nyt onkaan. Eli siis ihanaa iltaa ja hyvää viikonloppua ja huomista itsenäisyyspäivää!

Kuva otettu 5.12.2013 klo 18.39 #3 Kuva otettu 5.12.2013 klo 18.38 #2 Kuva otettu 5.12.2013 klo 18.37 #3 Kuva otettu 5.12.2013 klo 18.39 idkuva

8 kommenttia :

  1. Hahahahah ihan parhaita kuvia :DDDD Ja tuo kommentti tuossa ^^ :DDDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahahah joo ihan yhtä hämmentävä ku itse kuvatkin :-Dddd

      Poista
  2. tanssitko vanhat mikon kanssa :) ?

    VastaaPoista
  3. joo whatsapp postaus! ::D

    VastaaPoista
  4. tee ihmeessä se whatsapp postaus! :-D vaikka aikalailla myöhässä ideaa oonki kannattamassa hah!

    VastaaPoista