10/20/2013

vastaukset kysymyksiin!

wuhuu I did it!! Latasin netistä varmaan kaikki videoiden editointi ohjelmat ja onnistuin yhdellä niistä väsäämään ton kysymyspostaus videon! Jes. Laatu tossa on tosi huono, mutta se ei tässä vaiheessa haittaa enää ollenkaan! Huomioikaa, että video on kuvattu torstaina eli joihinkin kysymyksiin mun vastaukset on jo tavallaan mennyt "vanhaksi" :-D. Videosta tuli myös hirmu pitkä, koittakaa kestää. Ja sori tossa yhdessä kohdassa on musiikki ihan liian kovalla, mutta en mahda sille enää mitään! Musta kuulettekin sitten seuraavan kerran viikon päästä (ellen joku päivä pääse tänne päivittelemään). Huomenna lähtee lento kello 14.00 kohti new yorkia missä ollaan neljä yötä ja sitten mennään loppu lomaksi bostoniin serkkujen luokse. Can't wait! Instagramia yritän päivittää ainakun on mahdollisuus, mut löytää nimellä ppetrau! 124560981 hei hei, kuullaan viikon päästä! :-)

19 kommenttia :

  1. Ihana video, ja hyvää reissua :)

    VastaaPoista
  2. Sulla on tosi mukava ääni ja sain susta jotenkin vielä paremman kuvan tän videon kautta! Vaikutatkin ihan siltä että tuut kaikkien kanssa toimeen! :)

    VastaaPoista
  3. haha ihan sika ihana, mikko on herttanen! :D

    VastaaPoista
  4. Sulle ois haaste mun blogissa! :) Huippua reissua :)

    VastaaPoista
  5. Onks Mikolla instagramia tai mitään?? :)

    VastaaPoista
  6. joo tuut kaikkie kaa toimeen.. kyl siussaki on ikävä kyllä sitä nenäkkyyttä, ainaki tietyssä seurassa. näin normi tallaajana ja huonolla itsetunnolla tollane tuntuu aika itsekkäältä.. mut oot kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tietenkää kaikki voi aina joka ikisessä tilanteessa toimeen joka ikisen ihmisen kanssa toimeen tulla, mutta kyllä mä sen verran itseäni tunnen, että voin sanoa hyvin tulevani ihmisten kanssa toimeen :-) kiitos!

      Poista
  7. no voi kyynel..:D:D

    VastaaPoista
  8. et siedä tippaakaan paskanpuhumista. juuu niinhän se on.. puhut samalla tavalla paskaa kuin kaikki muutkin ihmiset mikkelissä. et hyväksy erilaisuutta ja arvostelet muita. en edes kestänyt kattoo videoo tuosta pidemmälle koska puhut paskaas blogissasikin. kasvaisit edes joskus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäääh:-D mä en itse kyllä oo mikään paskanpuhuja, tottakai kaikki juoruaa joskus kavereiden kanssa, mutta en jauha paskaa jos siihen ei ole aihetta, en keksi tyhjästä juttuja josta jauhaa tai arvostele muita.

      Poista
  9. Aattelin et olisit ollu lyhyempi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa mustakin aina tuntuu, että oon ihmisjoukossa aina niitä lyhyimpiä, kun ala-ja yläasteella olin aina luokan lyhyimpiä:-D

      Poista