9/25/2013

sparkle

IMG_2781 Haha täällä sitä ollaan joka päivä pyörimässä vaikka ajattelin, että näin ei tapahtuisi kun on koeviikko. Mutta kun ei luukemisesta tule mitään niin iha kiva jos täällä kaväsen, vai? Tähän mennessä on yhdestä kokeesta selvitty ja huomenna aamulla pitäisi käydä vääntämässä matikan koepaperiin jonkin näköisiä numeroita. Tänään käytiin aamulla liikkaryhmän kanssa keilaamassa ja sillä oli tosi mukava alottaa päivä! Alapuolella muutama uninen kuva jonka kerkesin napsasta ennen kouluun lähtöä: IMG_2803 idpetu IMG_2806 Hui kun tänään oli älyttömän kylmä! Aamullakin mittari näytti vaan 2 astetta, hurrrr. Oli ihan pakko vetästä talvitakki ihan päälle! Tennareillakin alkaa olemaan ihan älyttömän kylmä ulkona ja varsinkin illemmalla alkaa varpaat jäätymään. Siksipä maanantaina tilattiinkin mulle mustat bootsit joista postailen niiden saavuttua jos ne on edes hyvät ja oikean kokoiset. Perjantaina on myöskin tiedossa yhdet partyt johon kavereiden kanssa käytiin koulun jälkeen ostamassa pikkujuttuja ja noiden oikeesti tarpeelisten juttujen lisäksi koin sillon myös tarpeelliseksi ostaa puhelimeen nuo kimmeltävät puhelin tarrat. Kuvia tulee varmasti siitäkin illasta tai ainakin ennen lähtöä-kuvia. Nyt taas sanon heipat ja lähden kertailemaan derivaattoja sun muita. Ja käykää edelliseen postaukseen laittamassa kysymyksiä! IMG_2852 IMG_2847

16 kommenttia :

  1. Mist toi neule on? :)

    VastaaPoista
  2. Villasukat tennareihin niin tarkenee vielä tovin ;)

    VastaaPoista
  3. hei sulla on ihana blogi! rakastan tän blogin nimee niin paljon c: näkyy et sulla on puhelimessasi tuo ios7, oon itekki harkinnu lataamista mutta oon kuullu siitä huonoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon paljon! Ja mä en itse ole kuullut keneltäkään mun kaveripiiristä ton ladattuaan, että olisi toiminut huonosti. Eli lataa ihmeessä!:-)

      Poista
  4. HAHAH YLIN KUVA XDDDD taas uus todiste siitä että siulla ei oo edes tissejä! bombshell-huijaus on jo hei aika kulutettu juttu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas uus todiste, mitä ihmettä:-D ihan nuo saman mallin rintsikat on joka päivä käytössä, mutta kiitos tästä uudesta todisteesta :)

      Poista
  5. Olet petran blogissa seuraamassa hänen tissejään?:-) Hanki elämä idiootti

    VastaaPoista
  6. Oon samaa mieltä, ulkona on nyt ihan hullun kylmä, ihmettelen miten selviin tuolla talvella ! Mut oot ihan hirmu kaunis ja ihania noi "asukuvat" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja varsinkin mopolla ajaessa, yäk! Mutta kiitoksia paljon!:)

      Poista
  7. ompa sulla ihanan näkönen neule! :-)

    VastaaPoista
  8. Miten oot tehny ton sun puhlun taustakuvan ? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silleen että tallensin puhelimen kuvat kansioon mahd. Paljon kuvia netistä ja sitten vaan otin kuvat kansiosta screenshotin kun kaikki kuvat oli vierekkäin, that's it:)

      Poista
    2. Voi miten hyvä idea ! Kiitti ! :)

      Poista