8/12/2013

viimepäivinä oon...

...viettänyt tyttöjen iltaa huonon leffan kera, mutta maailman parasta kanasalaattia syöden, stressannut koulun alkua, laittanut pitkästä pitkästä aikaa hiukset kikkuralle (noissa kuvissa kylläkin jo vähän lötsähtäneet), juhlinut kesän viimeistä viikonloppua kavereiden kanssa, käynyt serkun synttäreillä, puhkonut vesi ilmapalloja ja yrittänyt ottaa niistä hienoja kuvia ja videoita huonoin tuloksin, miettinyt hiukan koulua ja ostanut kirjoja, hamstrannut koulutarvikkeita, ostanut joitain uusia meikkejä, valvonut myöhään ja kunhan vaan nauttinut parista viimeisestä lomapäivästä.

IMG_0443 IMG_0569 IMG_0631 IMG_0429 IMG_0454 IMG_0617 IMG_0524 IMG_0636
Näin aluks tuntuu, että ihan kiva että koulut taas alkaa ja saa päälle jonkunlaisen rytmin! Huom näin aluks tuntuu...Huomenna mun pitäis rientää jo klo 8 koululle tutoroimaan, eli pitäis vielä ihan nopsasti kävästä suihkussa ja tää julkasta, että jaksan aamulla herätä! Apua en varmaan millään saa riuhdottua itteeni sängystä ylös ja tuntuu, että sänky on paraskamu. Hyvää alkavaa kouluviikkoa!

8 kommenttia :

  1. Taas niin ihania kuvia sulla täällä! <3

    http://crushonfash-style.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kerro sit ku oot käyttäny tota bb-voidetta tarpeeks kauan et onks se peittävää ja muuten hyvää.(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ainankin näin alkutuntumalta vaikuttaa tosi hyvältä!:)

      Poista
  3. Sä oot niiin nätti!!!!!!!

    VastaaPoista
  4. mäki olin just tulos kyselee tosta bb-voiteesta, mut ilmeisesti joku on ehtiny ensin :) kiva asu ja tykkään varsinki tosta korusta!

    VastaaPoista