7/21/2013

viikonloppu Helsingissä

Moikka! Viikonloppu vierähti oikein mukavasti helsingissä. Perjantaina lähdettin ajelemaan heti mun töiden jälkeen kohti helsinkiä ja mentiinkin heti viemään hotellille kimpsut ja kampsut jonka jälkeen suunnattiin keskustaan. Kierreltiin parit kaupat läpi ja mentiin pizza huttiin syömään. nam. Sen jälkeen kello olikin jo aika paljon niin mentiin hotellille nukkumaan pitkät yöunet, että seuraavana päivänä jaksaa shoppailla!
IMG_9071 IMG_9069 IMG_9079 IMG_9098 IMG_9082
Aamulla muut suuntas golf kentälle ja mä lähdin kävelemään kaupungille. Näin pitkästä aikaa mun lapsuuden ystävää emmiä, jota olin viimeks nähnyt viime syksynä! Emmin kanssa sitten shoppailtiinkin koko päivä ja käytiin kans syömässä. Jalat oli 6 tunnin shoppailu päivän jälkeen ihan puhki ja kengät hiers joka paikasta! Ostoksia tuli kyllä tehtyä, ja ne esittelen sitten erillisessä postauksessa. Lauantai iltana nähtiin meiän hotellilla paria tuttua ja sitten käytiin jälleen syömässä denni's nimisessä ravintolassa.
IMG_9101 idshopping IMG_9174 IMG_9203 IMG_9199 IMG_9208 IMG_9204 IMG_9232 IMG_9240
Tänään sitten pakkailut tehtyämme mentiin lintisille! Mä en kylläkään ostanut sitä ranneketta, kun mennään mikon kanssa viikonpäästä taas lintsille. Mä tyydyin niihin ihme pelihommiin ja maailman parhaaseen ben & jerry's jäätelöön ♥. Ja sitten keskityin myös kovasti puhelimen lataamiseen. Tää teksti oli nyt kyllä aikamoista selostamista, mutta antaa olla. Huomenna sitten aamulla töihin ja ilta olis tarkotus viettää kavereitten kanssa rentoutuen. Nyt voisin kattoo ehkä vielä pari jaksoo gossip girliä ja sitten käydä nukkumaan. hyvät yöt!

12 kommenttia :

  1. Oi että toi raitajakku on kiva ! :-)

    VastaaPoista
  2. Näyttää todella kivalta tuo raitableiseri asussa!

    VastaaPoista
  3. Moikka! Valitsin sun blogin yhdeksi linkkaa blogisi-postauksen parhaimmaksi blogiksi! :)

    - Janina

    janinaurora.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Voisitko tehdä postauksen missä kerrot sun kamerasta ,millä asetuksilla kuvaat ja missä ja miten muokkaat kuvia :) ennen ja jälkeen muokkauksia kuvat ois super !! Nää sun kuvat on niin hienoja että ois kiva kuulla miten nämä taiot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiiä onks siinä oikein mitään ideaa kun kuvaan kameran perus "ei salamaa" asetuksella ja kuvia muokkaan picasalla säädellen ainoostaan kirkkautta ja kontrastia, eli ennen ja jälkeen kuvissa on ihan hiuksen hieno ero :D

      Poista
  5. onko tuo toiseks viimenen kuva "pihlajakadulta" :D vai kui se on nuin hirmu tutun näkönen ö

    VastaaPoista
  6. ihania asuja ja varsinki noi kengät!!!! en oo löytäny tollasia mistään ku h&m:lläki oli vaan isoja kokoja jäljellä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vagabondilla on myös tollasia korkea pohjasia kenkiä, hintaa vaan tietysti vähän enemmän:)

      Poista