6/02/2013

valkolakki

IMG_5336 IMG_5224 IMG_5231 IMG_5345 IMG_5209 IMG_5543 IMG_5346 IMG_5412 – Kopio IMG_5560 IMG_5167 IMG_5638 IMG_5618
Eilen oli tosiaan mikon veljen ylppärit ja siellä vierähtikin aika aamu yhdestätoista ilta yhdeksään. Sää suosi juhlia vallanmainiosti! Välillä oli kylläkin ihan tukahduttavan kuuma, mutta parempi se kuin vesisade. Ruoka oli ihanaa ja sitä vaan söi ja söi vaikka oli ihan täynnä. Eilinen päivä oli kyllä ihan tosi mukava, yhdeksän jälkeen lähdin mikon ja roosan kanssa juhlista meidän kautta keskustaan jossa sitten aikaa vierähtikin ihan tarpeeksi. Teksti nyt pakko jättää lyhyeks, koska herätyskello soi 6.15..eli aamulla olis oltava kello 7 töissä, oujee. Nyt sanon hyvät yöt ja mukavaa ensimmäistä työpäivää niille kenellä töitä on!

8 kommenttia :

  1. mistä oot ostanu ton sun mekon ? aivan ihana !! :)

    VastaaPoista
  2. Oon lukenut sun blogia jo aika kauan mut nyt vasta rohkenin kommentoimaan. Sulla on aivan upea blogi, yks mun lemppareista! pidän erityisesti sun kuvista, ne on aina niin hienoja ja osaat kirjoittaa niin mielenkiintoisesti:)
    P.s. todella mageet kengät sulla! mistä noi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihanaa, kun viimein rohkenit! Tälläsiä kommentteja on aina ihana saada:). Kiitos paljon sulle, sain taas vähän lisää potkua! Ja noi kengät on ostettu joskus yhdestä outletista jonka nimeä en valitettavasti muista:(

      Poista
  3. I go to see each day some web sites and websites to read content, except this
    webpage provides quality based writing.

    Here is my web page; jackpot 6000

    VastaaPoista
  4. uh mitä herkkuja!!!! Tosi kivoja kuvia vaikka mulla tuliki nyt nälkä :DD

    VastaaPoista
  5. Sulla on tosi kiva blogi ja ihana tyyli! Liityn lukijaksi :)

    VastaaPoista