6/29/2013

hello

Moikka! Tuntuu, että oon kauheen kauan ollut poissa täältä bloggerin puolelta, noh onhan siitä jo neljä päivää. Ihan hyvä oikeestaan niin kaikki varmasti näki ton nimenvaihto hommelin. Oli ihanaa huomata, että ei tullut yhtäkään negatiivista kommenttia, vaan kaikki oli aivan ihania! Tosi kiva, että nimi oli myös teidän mieleen!
IMG_7535 IMG_7498 IMG_7486 Noniin eli siis eilen oli viimenen työpäivä urskissa ja meillä oli myös petollinen palkkapäivä..noh aina sitä saa vähän aluksi tuhlata! Ostin muuten kamerajalan, se on kyllä aika näppärä ton kaukolaukasimen kanssa! Eilen meille tuli mun kummitäti ja serkut bostonista suomeen kolmeksi viikoks, niitä on aina ihana nähdä pitkästä aikaa! me mennään syyslomalla käymään niillä siellä bostonissa kun edellisestä kerrasta on niin paljon aikaa ja sitten samalla mennään new yorkiin, en malta oottaa! paksut kenkulit IMG_7481 IMG_7482 Kauheesti asiaa. Tuntuu ainakin siltä. Tultiin äitin kanssa meidän toisten serkkujen luo kesälahdelle yhdeksi yöksi ja tossa matkalla otettiin nopsasti nuo kuvatkin ja nyt autossa kirjottelin matkalla tän postauksenkin valmiiksi, mutta sitten alkoi nettiyhteys tökkimään enkä saanut kun vasta nyt julkastua tän.

 Niin ja hei vaihdan sitten maanantaina tän blogin osotteen : pettala.blogspot.fi

10 kommenttia :

 1. Kommentoin tän jo tohon aiempaan postaukseen, mut en tiiä huomasitko ni kopsasin tähän sen suoraan uusiks, ku oon nyt nii laiska etten jaksa kirjottaa :D!

  "En haluu mitenkään pahasti sanoa tätä, mutta tuntuu, että oot kokoajan sen Mikon kanssa?
  Tai siis aina kirjoitat täällä siitä. :)

  Eikö sun kavereita ala häiritä, kun raahaat Mikon kaikkialle mukaan? Vai saako täältä blogista väärän käsityksen vaan ? :)"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm tää oli jotenki tosihämmentävä kysymys :D. Totanoin mun mielestä mä kirjotan mikosta aika harvoin tänne, joskus mainitsen siitä jotain, mutta en yleensä mainitse edes mikosta mitään:)

   Ja sit mä oon aika usein mun kavereitten kaa ilma mikkoo ja jos joskus ollaan jossain isolla porukalla niin mikko on mukana koska meillä on yhteiset kaverit, että en mä sitä millään tavalla "raahaa mukana" :)

   Poista
  2. Ehkä se oli sit vaan se synttäripostaus, jolloin olitte juhlinu sun kavereiden synttäreitä ja sit pisti silmään vaan, kun siellä oli kuvia tytöistä ja sit viimosessa kuvassa mikko kauluspaidassa siellä istumassa, niin sai ainakin käsityksen, et mikkokin olis ollu juhlimassa. :D

   Mutta joo, hyvä kun oikaisit käsityksen, on tää netti siitä tyhmä, kun tulee väärinkäsityksiä aina :)

   Poista
  3. Siellä oli vaikka kuinka paljon muitakin kun vaan me tytöt ja mikko! En vaan tänne blogiin niistä kenestäkään muista viittinyt kuvia laittaa :D

   Poista
 2. Mistä toi paita on :)?

  VastaaPoista