4/23/2013

pikanen

IMG_3729 IMG_4097 IMG_4099 IMG_3734 IMG_4123
Tiedättekö mitä. Mä oon tosi kyllästynyt mun blogin nimeen ja haluaisin vaihtaa sen johonkin henkilökohtaisempaan. En sitten tiedä mitä te olette mieltä? Mielipiteitä! Nojoo, mutta nyt vaan pari vähän huonompaa kuvaa. Tää viikko alko ihan mukavasti ja myöskin tosi nopeesti, sillä huomenna on jo keskiviikko. Torstaina matikan uusinta josta tuskin pääsen läpi ja sitten onkin viikonloppu. ÄÄ en jaksa oottaa vappuun! enjassaenjassa. Kenties jollain muullakin sama fiilis? Kävin ostamassa uudet mustat housut veromodasta, kun carlingsin dr.denimit repes molemmilta puolilta reisiä ja niitä koitettiin paikkailla, mutta paikat repes aina vaan uudestaan joten ajattelin tähän väliin ostaa muualta nuo housut. Tää postaus on nyt tällänen aika pikanen sillä pitää oikeesti mennä harjottelemaan siihen matikan uusintaan! Moikka!

6 kommenttia :

 1. millaset mustat housut veromodasta ja paljo makso ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan perus mustat kireet ja ne makso noin 35 euroo:)

   Poista
 2. Ne veromodan farkut on kyllä hyvät, oon itekki huomannu sen! Saattaa vaan olla että jossain vaiheessa ne kuluu sisäreisistä ja repee, mut mulla ne kesti n. vuoden ehkä vähän vajaan :-) jaja nimen vaihto vois olla aika kiva, tää nykynen nimi on aika massa mun mielestä, ei pahalla XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että sulla on kestänyt nuo housut noinki pitkää!:) Ja joo oon samaa mieltä että tää blogin nimi on aika tosi massa kun sen sillon vuos sitten tein...oon miettinyt nimeksi eserkiksi petra julia, eli etunimi ja toinen nimi, mutta ton tyylinenkin on nykyään tosi monella...en tiedä pitää miettiä:)

   Poista
  2. Petra Julia vasta on massa nykyää.... Toivottavasti keksisit jotai omaperäsempää :)

   Poista
  3. Niinon! Äh pitää yrittää laittaa aivonystyrät liikkelle ja mietiskellä;D

   Poista