3/26/2013

tiistai

IMG_3424 IMG_3516 IMG_3430
Pakko myöntää, että ihan inhottaa tulla postaamaan näin tuulesta tempastuilla kuvillla. Mutta kun mieli teki tulla postaamaan niin pakkohan se oli! Tossa ylempänä näkyykin mun uus bandeau jonka löysin cubuksesta hintaan 2,90!
IMG_3401 IMG_3517 IMG_3404
Tänään on ollut jotenkin inhottavan kipee olo ja kurkkuun koski aika pahasti. Koulussa kuulin, että valkosipuli ennalta ehkäisis kipeeksi tulemista joten kävin ostamassa samantien sitä ja kurkkupastilleja! Oon nimittäin ihan hädässä jos nyt tuun kipeeks, kun torstaina olisi tarkoitus mennä mikolle pariksi yöksi ja lauantaina olis tarkotus lähteä helsinkiin yhden tuttavaperheen luoksi ja shoppailemaan. Eli siis en missään nimessä ole tulossa kipeeksi piste.
IMG_3553 IMG_3551
Noniin eli siis rakas koeviikko on startannut jälleen... Ja ensimmäinen koe olisi ruotsi. äää en jaksa tätä samaa rumbaa eiks koeviikko vasta ollu? Onneks muut ymmärtää tän saman tuskan kenellä koe viikko kans on just startannut. Mulla on onneks vaan neljä koetta, eli mulla tulee oikeestaan olemaan aika super iisiä. En kylläkään silti saa alettua lukemaan ajoissa vaikka olisi aikaa muille jakaa. Noh ei siitä sen enempää. Tossa ylempänä on kuva mun farkkupaidasta josta napsain hihat poikkee. Ajattelin viikonloppuna helsingistä mahdollisesti etsiä jotain uutta farkkupaitaa sitten. Huomenna olis tarkotus vaan lukea lukea ja lukea ja jossain välissä yritän ehtiä julkasemaan ne blogit! nyt öitä vaan teille ihanille :)

4 kommenttia :

  1. tollaset ilmeilykuvat on just söpöjä :) !! lähettelen ainaki ite kavereille kokoajan kaikkia tommosia!

    VastaaPoista
  2. Koita nukkuu paljon, se lisää vastustuskykyä! Paranemisia:)!

    VastaaPoista