2/17/2013

keep smiling!

kfoffo kaihfofof IMG_1887 lddoodo
Heipsun keipsun! Mietin ainaku alotan tän tekstin, että hitto kun en keksi mitään järkevää tohon alkuun vaan aina alotan joko 'moikka!' 'moi!'... aina pitää moikata alkuun, mutta ehkä se ei haittaa :D.. Nojoo, aion jatkossakin tehdä niin. Tänään Iina ja Roosa tuli meille aamu päivällä, että katotaan project x. Kunhan vaan oltiin ja saatiin alotettua sen leffanki kattominen vasta joskus 5 illalla. Tehtiin myös ihania muffinseja nopeesti jotka sitten vähän kärtsäs. Ei sitä tosta kuvasta onneks huomaa. Ja tuo muffinssi kuva ei nyt oikein sovi noiden muiden kuvien joukkoon, mutta ei kai siinäkään sitten mitään. Vähän tuntuu olevan tylsän puoleista tää mun kirjottaminen nyt. Huomenna pitäis raahautua kouluun (tällä kertaa muista petra, että koulu alkaa puoli 10, ei kahdeksalta!). Sitten voisi vaikka salillakin käydä ja hmm ei mitään kummosta. Nyt voisin alkaa tekemään läksyjä ja ainiin voihan räkä just tuli taas mieleen, että huomenna on uintia koulussa, nojoo ihan sama eihän sillekkään nyt voi sitten mitään. Hemmetti, että kirjotan ärsyttävästi alkaa ihan naurattamaa, ehkä nyt vaan poistun tästä tekstikentältä ja julkasen tämän, morjens!

Ainiin ihan meinas unohtua! Eli siis mun piti laittaa jo edelliseen postaukseen ohje niistä mun leipomista ystävänpäivä pikkuleivistä ja taas meinasi unohtua, mutta nytten siis:

200 g  leivonta margariinia
1,5 dl  sokeria
1        muna
4,5 dl  vehnäjuhoja
1 tl     leivinjauhetta
1 tl     vaniljasokeria

kuorrutus: tomusokeria ja vettä + nompparellit

1. Vaahdota sokeri ja huoneen lämpöinen margariini. Lisää muna ja vatkaa hyvin. Vatkaa mukaan keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kääri taikina kelmun sisään ja anna kovettua jääkaapissa muutama tunti. (itse pidin tunnin)
2. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen
3. Kauli taikina hyvin jauhoutetulla pöydällä muutaman millin paksuiseksi levyksi. Ota pienellä sydänmuotilla pikkuleipiä leivinpaperin päälle uunipellille.
4. Paista uunin keskitasossa 6-8 minuuttia. Anna jäähtyä.
5. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja levitä pikkuleipien päälle.
IMG_1643

6 kommenttia :

  1. ihanii kuvii sun blogissa !! (:

    www.nellykaroliina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Nam mitä pikkuleipiä, vois tehdä joku päivä!:) Ja oot tosi kaunis=)!

    http://saijis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. mistä toi sun oranssi liivi on ?(:

    http://lehemmi.blogspot.fi/

    VastaaPoista