1/11/2013

JES








Tänää oon ollu ahkera! Siivosin koko huushollin mun vaatehuoneeseen asti! wuhuu! Tulee paljon järjestelmällisempi olo heti, kun on paikat kunnossa! Kävin muuten tossa eilen kirjastossa lainaamassa pari kirjaa koulun vertailu tehtävää varten. Oon kyllä niin uusavuton kirjastossa että! En edes vaivautunut etsimään noita kirjoja, vaan menin heti kysymään apua, että mistä löydän kyseiset kirjat. Ehkä opin joskus. Ainiin ja ihan melkein meinas unohtua, että eilen alotin sen tanssin vihdoin ja viimein! Oli kyllä ihan tosi kivaa, kun siitä aina oon haaveillut nyt vaan ahkerasti pitää harjoitella, että pysyn muiden perässä! Kuvat vähän sekalaisia. Huomenna rinteeseen, ja siitä Mikon kanssa meille olis huomisen suunnitelmat.

10 kommenttia :

  1. Liian ihana huone sulla!! :) haha, rinteessä nähhää ;D

    VastaaPoista
  2. tosi hyvi pysyit eile perässä, ois uskonu et oot tanssinu enemmänki ! :)

    VastaaPoista
  3. Ihania hyväntuulisia kuvia! Muutenkin tää sun blogi vaikuttaa tosi kivalta, joten jään seurailemaan ja klikkailin itseni lukijaksi :)

    VastaaPoista
  4. siis pidätkö sä ihan oikeesti paskasia kenkiä roikkumassa sun sängystä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nohh ne tuli just pesukoneesta ja ne pestii kahteen kertaan peräkkäin ja käytän noita tanssissa nii laiton ne tohon siksi aikaa kun siivosin...:))

      Poista
  5. Hei sä yhessä postauksessa kerroit siitä suklaajutusta mihi dippasit niitä banaaneja voitko laittaa sen suklaamössön ohjeen tähä näytti nii hyvälle!:) ja oot iha supernätti yks jealous ilmottautuu! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen oli sulatettu vissii ihan vaan perus suklaa ja sen sekaan kermaa, vissiinkin:) ja kiitos paljon sulle!

      Poista