1/27/2013

hey sister

SAM_9173 SAM_9181 SAM_9200 SAM_9234 SAM_9260
hah meijän upeet kuvaus hanskat...
SAM_9289 SAM_9313 SAM_9224 SAM_9268 (2) SAM_9240 On ollut nyt vähän hiljaiseloa täällä blogin puolella. Kiirettä pitäny, tai no ei nyt hirveen kiirettä, mutta en vaan oo saanut aikaseks otettua ainuttakaan kuvaa. Mutta tänään iina onneks houkutteli mut sen kanssa kuvailemaan! olisin muuten varmaan taas lahnannu kotona mitään tekemättä, vaikka kokeisiin pitäiskin lukea. Nyt kyllä oikeesti alkaa olemaan sen verran kiire tohon huomiseen enkun kokeeseen lukemaan, että taidan nyt livetä paikalta...ja niin en tiiä yhtään, että miten kerkeen ens viikolla postailemaan, koska mulla on noita kokeita ihan riittävästi niin ei taida aika oikein muuhun riittäkään. Mutta nyt enkun kirjan pariin, heido!

( muuten jelpatkaa mua sen verran, että kerrotte miten saan tän blogin sillein, että nuo kuvat on isompana? Vai onks siihen joku ihan erillinen koodi millä sen saa muokattua? auttakaa! )

16 kommenttia :

  1. muokkaat ne kuvat esim. paintilla sellaseen leveyteen mihin haluut ja sit laitat tänne ne alkuperäisen kokosina :--) ps. tosi kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  2. iina on niin kaunis !

    VastaaPoista
  3. Voit tehä kans nii, et kun ne oot ladannu kuvat siihen tekstikenttään, klikkaat tuolta ylänurkasta missä lukee "Luo|HTML" sen HTML ja siihen tulee semmonen koodi (josta en saa esimerkkii tähän koska tää ei anna julkasta noit koodei :D) niist kuvista.

    Siel seassa on heigh="x"(korkeus) ja width="x"(leveys). Niitten lukui (x) muuttamal voi muuttaa kuvan kokoo, testailemal selvii oikee koko :) Toivottavasti selkes :D

    VastaaPoista
  4. voit ladata kuvat flickrin kautta jolloin lisäät kuvat suoraan html-kenttään. flickrissä on monia vaihtoehtoja siitä, että minkä kokoisina kuvat voi lisätä, mutta kun olet lisännyt koodin html-kenttään niin voit vaihtaa sieltä myös kokoa samalla tavalla kuin Riikka-Maria tuossa kommentoi! kun vaihdat leveyden niin muista vaihtaa myös korkeus! ja sen pystyt laskemaan verrannolla :) (tekemällä yhtälön ja kertomalla ristiin ) :D kuullostaa vaivalloiselta, mutta mä ainaskin lisään kuvat flickrin kautta ja siellä on yks loistava koko joten kuvien lisääminen on todella helppoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo tolla flicrillä tiiän, että olis tosi helppo tehä se, mutta multa on loppunut sieltä tila..en voi ladata sinne enää kuvia äääh hankalaa !

      Poista
    2. flickrii voi tehä uuden käyttäjänki :)

      Poista
    3. aijjaaa!! no sit pitääki heti tehä!!:)

      Poista
  5. mun mielestä helpoin tapa on flickr. niiku ooniiis ylempänä selittikin :D

    VastaaPoista
  6. oivitsit oot kaunis ja sun hiukset <3 liityin lukijaks!

    http://teilleprinsessoillle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. oot tosi nätti:) mitä kulmakynää käytät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) ja tuo mun kulmakynä on tilattu dermosililta:)

      Poista