12/28/2012

SOME NEW STUFFS

    

kävin tossa eilen siellä alennusmyynneissä ja löyty pari iha kivaakin uutta juttua! Oon kyllä tyytyväinen!
Ja tänään kävin vähän täydentämässä koruvarastoa vihdoin ja ostin kyllä vaan nuo kolme, mutta kuitenkin! En nimittäin ikinä saa aikaseks ostettua koruja. Ja muutenkin nuo kaikki mitä aleista ostin niin oli -50%. Mulla on se periaate, että jos alennusmyynteihin menee, niin en ikinä osta mitään normaalin hintaista! Sitten ostin kans nuo kynsilakat ja tein heti nuo galaxy kynnet, jaksoin kylläkin tehdä vaan vasempaan käteen, mutta toinen käsi jäi tekemättä, mulla käy aina noin:D Nuo oli tosi helppo kyllä tehdä, ehkä teen ihan uudestaan sitten uudeksvuodeks tollaset. Oon kyllä tyytyväinen noihin vaatteisiinkin. Tykkään varsinkin tosi paljon noista neuleista! Toinen ihanan rento  ja toi toinen vähän tollanen missä on kimallusta, voisin iskee sen päälle vaikka uutenavuotena! Ja sit kans tarttesin normaalit farkkufarkut ja löysin ginatricosta kivat korkea vyötäröiset, oon sellasia jo jonku aikaa halunnukin.

Huomenna olis suunnitelmissa lähtee aamusta rinteeseen, saa nyt nähdä pääsenkö lähtemään, nimittäin vähän kipeä olo. Toivottavasti en tuu kipeeks!

14 kommenttia :

  1. aatelinki et onko mun kone seonnu ku ne tekstit on tollee mut vika tais olla sun paskassa koneessa :):)))))))) :DDDD XDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä oli tuolta bloggerista vaa asetus vinksallaa, ei johtunu kyllä koneesta millään tavalla ja asia pn nyt korjattu:)

      Poista
  2. Sulla on tosi kivoja vaatteita!! Mistä oot ostanu noi kuvien vaatteet? Varsinki ton toka vikan kuvan jossa oot, ni toi neule?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja noi molemmat neuleet ostin veromodasta:)

      Poista
  3. kivat neuleet! oliko minkä hintaset?

    VastaaPoista
  4. tosi siistit kynnet ! oisko ohjeita noista et mite teet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja katoin ton videon nii siitä kyllä pysty kattoo miten ne tehdään; http://m.youtube.com/watch?v=DJjBRvf1rR8

      Poista
  5. oi vitsi sulla on ihana blogi! tykkään tosi paljon ja jään lukemaan :) hyvä että linkkasit :) ihania vaatteita, varsinki tuo neule :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit! Kiitos paljon!:) kiitos ihanasta kommentista<3

      Poista