11/19/2012

tallinna

hei sorge tuli hirmu pitkä posting tauko, tai no tuntuu ainaki siltä, mutta se nyt johtu siitä, että olin ton viikolopun tallinassa. Oli kiva lähtee viikolopuks piristäytymää kylpylä hotellii ja shoppailemaa! nyt on rahat loppu, mutta ei sekää haittaa. Oli kiva pikkureissu ja oli tosi hauska kokemus käydä korsaar nimisessä merirosvo huippuravintolassa! oli oikein kunnon ala karte (kirjotin väärin tiedän) ravintola, alkuruuista jälkkäreihin. Pihveillä oli ihan mukavan näköset hinnatkin.  Ostokset esittelen sitte vaikka seuraavalla kerralla ku postauksen teen. Ainii meillä alkaa tän viikon torstaina koe viikko! Nyt alkaa armoton kokeisiin luku höntsäily, koska koeviikot on aika rentoja. mulla on jopa kaks vapaapäivääki jeei!



















6 kommenttia :

  1. ostosten esittelyy videolle noista ostoksista jookoo ?:)

    VastaaPoista
  2. ÖÖÖ KERMAPERSEKAKARA :---DDDD
    "oli kiva päästä rentoutuu" JUST OLIT VITTU VIIKON EGYPTISSÄ ?! OIKEESTI HERÄÄ VITUN IDIOOTTI JA ARVOSTA SITÄ ET OOT TOMMONE LELLITTY PASKA.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoin vaa et oli kiva matka:D ja se matka oli muutenki joukkueen matka ja aika sika halpaki että älä tuu valittamaanennenku tiiät asioista! Ja tottakai se on kiva päästä shoppailemaa ku koeviikkoki alkaa jei c'moon tuo oli aika turha kommentti :D

      Poista
    2. Ainii ja angalle olin egyptissä iskän kaa tuolla tallinassa oli mukana äiti ja jos et tienny mun porukat on eronnu ja tallinnassa oli äiti ja mun joukkuekaverit mukana..:) ainii ja tehtii tota reissua varte talkoita että sinne päästii.

      Poista
  3. Agalle ei kannata ruveta huutelemaa ja haukkumaa jos et edes tunne Petraa..

    VastaaPoista